Καλό Μεσημεράκι: «Καταπέλτης» ο Νίκος Μουτσινάς για το περιστατικό με τον καθηγητή στο Ίλιον

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: «Καταπέλτης» ο Νίκος Μουτσινάς για το περιστατικό με τον καθηγητή στο Ίλιον

Για άλλη μια φορά ήταν στο κέντρο της επικαιρότητας ο Νίκος Μουτσινάς, στο καθιερωμένο StandUp που κάνει κάθε απόγευμα στην εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι. Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής 4/2, ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος έχει επιστρέψει και πάλι στην εκπομπή, σχολίασε τα θέματα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό του καθηγητή στο Ίλιον που απέβαλε μαθητή επειδή φορούσε φούστα.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τα θέματα της επικαιρότητας

Ο παρουσιαστής καταδίκασε το περιστατικό που συνέβη και ανέφερε το ενδεχόμενο του να παιρνούν οι καθηγητές από ψυχολογική εξέταση πριν δουλέψουν με παιδιά.

Η αγανάκτηση του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

Φανερά εξοργισμένος ήταν ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, το απόγευμα της Τετάρτης 2/2, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ο παρουσιαστής, που δεν συνηθίζει να αναφέρεται πολύ συχνά στα κοινωνικά δρώμενα εξαιτίας του χαρακτήρα της εκπομπής δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του για όλα τα περιστατικά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

«Έγινε αυτό το γεγονός χθες στη Θεσσαλονίκη με τον 19χρονο, δεν έχω να πω φυσικά κάτι για την οικογένεια του. Υπομονή. Θεωρώ ότι είναι από τις πιο δύσκολες χρονιές που κάνουμε αυτή την εκπομπή, το λέω γιατί κάθε μέρα συμβαίνει και κάτι το οποίο όμως πια δεν το αντέχει το σύστημα. Συνέβαιναν χρόνια όλα αυτά, δεν το αντέχει όμως πια το σύστημα και κάνουμε σαν να συμβαίνει πρώτη φορά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε:

«Δεν θεωρώ ότι βοήθεια είναι να ανεβούν αναρτήσεις στο Instagram ξαφνικά γιατί το μόνο που καταφέρνουμε είναι να φοβηθεί ο κόσμος. Η δική μου άποψη είναι, αφού περνάμε όλο αυτό το πολύ ιδιαίτερο διάστημα τα τελευταία δύο χρόνια με τον κορονοϊό, μήπως είναι μια στιγμή να καταλάβουμε ότι η κανονικότητα που υπήρχε πριν είναι αυτό το ατελείωτα σάπιο σύστημα κοινωνίας. Όπως τα έχουμε στήσει δηλαδή τα πράγματα, μήπως είναι μια ωραία στιγμή να τα γυρίσουμε και λίγο τούμπα», ενώ κατέληξε:

«Δηλαδή πραγματικά, ρε φίλε, δεν γίνεται. Κάπως λίγο να συντονιστεί ένα σύστημα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. «Όπως ερχόμουν, σκεφτόμουν «δηλαδή ρε φίλε θα πας να εκεί να κάνεις κέφι, μπριο, χαρά;». Αυτό θα κάνεις, γιατί είναι η εργασία σου και αυτή η εκπομπή έχει πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Δεν θα ήθελα όμως να αποτελεί ναρκωτικό και να μη καταλαβαίνουμε τι γίνεται».