Πρωινό: Το γύρο του διαδικτύου κάνει ο καθηγητής από το Ίλιον που έδιωξε μαθητή που φόρεσε φούστα

Αποβλήθηκε από το σχολείο ο καθηγητής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρωινό: Το γύρο του διαδικτύου κάνει ο καθηγητής από το Ίλιον που έδιωξε μαθητή που φόρεσε φούστα

Σάλος έχει δημιουργηθεί με την είδηση που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου όπου ένας καθηγητής σε σχολείο στο Ίλιον έδιωξε μαθητή από το σχολείο επειδή φόρεσε φούστα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», ο μαθητής έφυγε κανονικά ντυμένος από το σπίτι του και στην πορεία άλλαξε και έβαλε τη φούστα. Ωστόσο, ο καθηγητής των θρησκευτικών μίλησε με τον χειρότερο τρόπο στον μαθητή.

Έτσι, την επόμενη ημέρα, οι μαθητές έδειξαν την απόλυτη στήριξη στον συμμαθητή τους αφού τα κορίτσια έβαλαν πουκάμισα και γραβάτες και τα αγόρια φούστες.

Ο πρώην διευθυντής του μουσικού σχολείου Ιλίου, Φώτης Μαρκόπουλος, μίλησε στο «Πρωινό» λέγοντας: «Στο μουσικό σχολείο του Ιλίου επικρατεί χρόνια η ελευθερία της έκφρασης. Το γεγονός αυτό είναι καταδικαστέο.

Οι νέες πληροφορίες για το περιστατικό στο Ίλιον

«Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας...» - Εκτός εαυτού ο Λιάγκας με τον Snik

Ο κακός "χαμός" έχει δημιουργηθεί στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ανάμεσα στον Snik και τον Light καθώς τις προηγούμενες ημέρες έχει υπάρξει μια απίστευτη κόντρα με αποτέλεσμα οι δυο τους να ανταλλάξουν χυδαίες εκφράσεις. Έτσι, κανόνισαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας ξύλο.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, το πρωί της Παρασκευής 4/02 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», έδειξαν ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζει τον Snik να προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία με αποτέλεσμα ο γνωστός παρουσιαστής να γίνει έξαλλος.

«Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα όλοι ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία και έναν τρόπο ζωής απεχθέστατο και αντιαισθητικό.

Ότι τις γυναίκες τις έχω μόνο για ιερόδουλες, τις πληρώνω για να αγοράζω γούνες και τις έχω μόνο να με υπηρετούν. Αυτά αναπαράγουν αυτά τα τραγούδια. Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας, μπορεί να είναι δεν ξέρω, θα έγραφε τώρα ένα τραγούδι για το παιδί που φόρεσε φούστα και ήθελε να συμβολίσει ότι είναι διαφορετικός».