Ξέσπασε κατά του Snik η Ελεονώρα Μελέτη - «Αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια»

Άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε κατά του Snik η Ελεονώρα Μελέτη - «Αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια»

Τις δηλώσεις του Snik για το νέο του τραγούδι σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (24/1) στην εκπομπή Mega Καλημέρα η Ελοενώρα Μελέτη μαζί με τους συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να απαντάει με αυστηρό τρόπο στον τράπερ που χαρακτήρισε "σκουπίδια" τους δημοσιογράφους.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη και του Κώστα Τσουρού για τον Snik

«Έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που λέει πολύ ωραίες λέξεις μέσα και έχει μηνύματα πολύ ωραία και όχι καθόλου σεξιστικά. Κι εμείς είμαστε σκουπίδια οι δημοσιογράφοι που αναφερόμαστε σε αυτά τα τραγούδια που έβγαλε ο Snik.

Βασικά νομίζω ότι κανείς μπορεί να μην τον έχει καλέσει στην εκπομπή του. Μέχρι πρότινος είχε να κάνει με πράγματα τα οποία αφορούσαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θυμάστε κάποια περιστατικά που έβγαινε μπροστά σε κάμερες με ανθρώπους που έσπρωχναν τα μικρόφωνα και από πίσω πήγαινε ο Snik.

Νομίζω ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά καμία εκπομπή δεν θα τον καλούσε. Τώρα, γιατί νομίζει ότι βγάζουμε μίσος και είμαστε σκουπίδια; Μακάρι να είμαστε σκουπίδια, όπως το λέει ο Snik», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε από την πλευρά της: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά.

Αυτό που θέλω να πω στον Snik είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας».

Ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγες μέρες και του παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε για τον Snik αλλά και το πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Αρχικά, η Ηλιάνα αναφέρθηκε στον σκύλο που έχει από κοινού μαζί του, τη Μπέλα, για τον οποίο η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του.

«Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω.

Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δε ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δε θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa”, επειδή είναι το αγαπημένο του».

Αναφορικά με το τι τύπος άντρας της αρέσει, αποκάλυψε: «Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;».

Οι τρεις πιο σέξι άνδρες για την Ηλιάνα είναι ο Snik, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τελικά αποκάλυψε πως εδώ και έναν χρόνο είναι single ενώ για την προσωπική της ζωή μίλησε και πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.