Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έσπασε» τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή - «Όταν δε σε τσακώνουν...»

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έσπασε» τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή - «Όταν δε σε τσακώνουν...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, λίγους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της με τον Snik.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Καλό Μεσημεράκι

«Το GNTM ήταν σίγουρα το πιο κοντά σε μένα. Ήταν η συνθήκη που είχα στη ζωή μου, η δουλειά μου. Μου ήταν πιο εύκολο και ευχάριστο. Το Pop Up ήταν πολύ δύσκολο για μένα, σε κάτι που δεν είχα ιδέα να κάνω. Στην πορεία μαθαίνεις.

Από εδώ και πέρα θέλω να έχω μόνο εκπλήξεις στη ζωή μου, με κούρασε το 2021. Δεν θέλω να ξέρω το παρακάτω, θέλω να περνάω καλά. Με δύο χρόνια κορωνοϊό, έχουμε κλειστεί μέσα, πρέπει να είναι όλα προγραμματισμένα, ας πάμε να κάνουμε μια έκπληξη να τελειώνουμε!», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική της ζωή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Όταν δεν σε “τσακώνουν”, δεν σε έχουν δει, δεν σε έχουν βγάλει φωτογραφίες δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Ζεις κανονικά τη ζωή σου, όπως τη ζει όλος ο κόσμος. Αν σε δει κάποιος και σε δείξουν και στην τηλεόραση να τρως 45 λεπτά με κάποιον ε δεν μπορείς να πεις “Δεν ήμουν εγώ!”. Εσύ είσαι κούκλα μου και περνάς ωραία. Περνάω ωραία, καλά είμαι

Γιατί χώρισαν Ηλιάνα και Snik

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία για πρώτη φορά ξεκαθάρισε την σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας το λόγο που έφυγε από το GNTM και χάλασαν οι σχέσεις τους. Επίσης, εξομολογήθηκε το λόγο που χώρισε από τον σύντροφό της, Snik όπως αποκλειστικά στο Youweekly σας είχαμε αποκαλύψει, με τον οποίο και συγκατοικούσαν - δείτε το σπίτι που έμεναν.

«Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν… Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Μένει η αγάπη κι η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.