«Παλάτι» το σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Φωτογραφία από το εσωτερικό

Υπερπολυτελές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Παλάτι» το σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Φωτογραφία από το εσωτερικό

Το σπίτι στο οποίο μένουν μαζί, ο Snik και η αγαπημένη του σύντροφος, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι ένα κανονικό "παλάτι"! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τράπερ ανέβασε φωτογραφία από το εσωτερικό και πάθαμε πλάκα!

Το ζευγάρι πήρε πριν από λίγο καιρό τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσει και έτσι, τους τελευταίους μήνες βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα να ανεβαίνουν στο Instagram μέσα από το πανέμορφο σπίτι τους.

Χθες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογράφισε το κουτάβι που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της μέσα στο σαλόνι και στη συνέχεια o Snik, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα μέσα από το playroom του σπιτιού στα οποία παίζει μπιλιάρδο μαζί με έναν φίλο του.

Αυτό είναι το σπίτι - «παλάτι» που μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik συγκατοίκηση
Ηλιάνα Snik σπίτι εσωτερικό

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H τρυφερή εικόνα από τον κήπο της - Κρατούσε στην αγκαλιά το δώρο του Snik

Με το δώρο του Snik στην αγκαλιά της πόζαρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η εικόνα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους από τον κήπο τους είναι πολύ τρυφερή.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται, τόσο από τις αναρτήσεις του, όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιούσε. Μετρούν αρκετούς μήνες μαζί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ο τράπερ τραγουδιστής έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο στην αγαπημένου του και έκανε όλο το instagram να «λιώσει», καθώς δεν γινόταν να μην μας το αποκαλύψουν.

Συγκεκριμένα, της έκανε έκπληξη ένα κουταβάκι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξετρελάθηκε μόλις το είδε. Μάλιστα, θέλησε σήμερα, Πέμπτη να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της μια νέα πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik κήπος σκύλος

Δείτε εδώ, ποιος συνεργάτης της Σκορδά λέγεται πως φεύγει από το Πρωινό και πάει στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA.

Νέα φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία νέα φωτογραφία από το σπίτι όπου συγκατοικεί με τον αγαπημένο της σύντροφό, Snik, εδώ και λίγο καιρό.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να περνάει μία υπέροχη φάση στη σχέση του. Μπορεί στην αρχή να απέφευγαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή, ωστόσο πλέον δεν φοβούνται να ανεβάσουν κοινές φωτογραφίες ή ακόμα και εικόνες μέσα από το σπίτι τους.

Οι δυο τους συγκατοικούν εδώ και λίγους μήνες, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε νέο σπίτι, δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είναι πολύ ενεργή με τον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να πει μία ξεχωριστή καλημέρα στους followers της, ανέβασε μία φωτογραφία από τον υπέροχο κήπο της.

Γεμάτος πράσινο και πολύ ευρύχωρος, ο κήπος στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, είναι απλά ονειρικός!

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου