Πήραν νέο σπίτι Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έκαναν το επόμενο βήμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήραν νέο σπίτι Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου και ανέφερε πως ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήραν νέο σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και επίσημα. Οι δυο τους άλλωστε είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν.

Όλα όσα έγιναν γνωστά για το νέο σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλο αυτό το διάστημα ο ένας έμενε στο σπίτι του άλλου, αλλά αυτή τη φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι, στην Πεντέλη. Μάλιστα, ο Νίκος Γεωργιάδης είπε πως είναι ένα σπίτι με κήπο και πισίνα.

Το πρώτο κοινό βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο και ο Snik στους λογαριασμούς τους στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια του ράπερ τραγουδιστή. Το ζευγάρι, πέρασε πολύ όμορφες στιγμές το βράδυ της Δευτέρας, την πρώτη ημέρα μετά το τέλος της καραντίνας. Δημοσίευσαν και το πρώτο τους κοινό βίντεο.

Το ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες ζει έναν όμορφο έρωτα, ο οποίο «γεννήθηκε» ξαφνικά. Λίγο καιρό αργότερα, όπως έγινε γνωστό πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί στο ίδιο σπίτι. Ενώ, όπως καταλάβαμε όλοι και μέσα από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Live tonight» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μαζί με τον Snik πέρασαν την καραντίνα οι δυο τους.

Μπορεί κατά καιρούς να έχουν βγει πολλά σχόλια για τη σχέση τους και κυρίως για την εξωτερική τους εμφάνιση, ωστόσο έχουν αποδείξει πως ταιριάζουν πολύ και έχουν πολύ καλή χημεία.

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση της σχέσης τους, μπορεί να προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν την έκρυψαν λεπτό. Μάλιστα, χθες στα 33α γενέθλια του Snik, μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν σταμάτησαν οι αναρτήσεις από το πάρτι που έκαναν στην αυλή του σπιτιού.

Αρχικά το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τρυφερή τους φωτογραφία, όπου του ευχήθηκε και δημόσια. Μάλιστα, φορούσε και ένα t-shirt με την λέξη «senorita» τον τίτλο του τραγουδιού που είχε χορέψει πριν τον γνωρίσει στα social media.

Στην συνέχεια, ακολούθησαν μερικά insta stories από το πάρτι που έγινε για να το γιορτάσουν. Δημοσίευσε ο Snik ένα βίντεο όπου τραγουδούσαν μαζί, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοιράστηκε την τούρτα που του έκαναν έκπληξη, τον πίνακα με μια ζωγραφιά του, αλλά και πολλές άλλες.

Το πρώτο τους κοινό βίντεο