Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον Snik - Θα λιώσετε

Το μπλουζάκι της όλο νόημα και η εντυπωσιακή τούρτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον Snik - Θα λιώσετε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον Snik. Θα λιώσετε με αυτή την ανάρτηση του μοντέλου με τον αγαπημένο της, καθώς είναι η πρώτη τους ανάρτηση μαζί στον προσωπικό της λογαριασμό.

Τους τελευταίους μήνες το μοντέλο και ο ράπερ τραγουδιστής, ζουν έναν όμορφο έρωτα. Ενώ από την αρχή της σχέσης του, πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί και πλέον δεν το κρύβουν, παρόλο που δεν ανεβάζουν μαζί φωτογραφίες ή stories στο Instagram.

Αυτές τις δύσκολες ημέρες του εγκλεισμού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπαθεί να τις περάσει μαζί με τον σύντροφο της, όσο πιο όμορφα μπορεί και δεν χάνει ούτε λεπτό. Μαζί περνάνε χαλαρές στιγμές στο σπίτι και μέσα από τον λογαριασμό της, έχουμε δει να πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις της από την καθημερινότητα της.

Σήμερα ωστόσο έκανε και την διαφορά και για πρώτη φορά δημοσίευσε κοινή φωτογραφία μαζί του. Οι δυο τους στο μπαλκόνι τους, εκείνος της κράταγε το πόδι και εκείνη μάλιστα φόραγε και t shirt που έγραφε "Seniorita" από το τραγούδι του αγαπημένου της.Δείτε την ωστόσο να ποζάρει και χωρίς ίχος μακιγιάζ. Είναι απλά κούκλα.

Δείτε την ανάρτηση της:

Άλλωστε ο Snik έχει σήμερα γενέθλια και δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει με αυτή την φωτογραφία. Ο ίδιος ανέβασε και την εντυπωσιακή τούρτα που του έφτιαξαν. Δείτε την:

Snik τούρτα

Ηλιάνα και Snik σήμερα εκτός από την πρώτη ανάρτηση έχουν και γιορτή

Όπως έγινε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε ο Snik στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του και στο πλευρό του έχει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία εδώ και μερικούς μήνες ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του, αφού όπως φαίνεται έχουν πολύ χημεία. Και αυτό το απέδειξαν με το γεγονός πως από τους πρώτους μήνες της σχέσης του πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί. Μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας την πέρασαν οι δυο τους.

Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν από λίγες ημέρες έκανε μια σπάνια ανάρτηση με στο Instagram με τον Snik. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε στο πρόσωπο της το φίλτρο που έφτιαξε και τον τρόλαρε κυριολεκτικά για τα τατουάζ που έχει.

Ωστόσο, σήμερα το ζευγάρι με το τέλος κιόλας της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έχει γιορτή. Συγκεκριμένα, ο Snik έχει τα γενέθλια του, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του.