Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και αποκαλύπτει το μυστικό της

Για αυτό παραμένει λαμπερή όλη την ημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και αποκαλύπτει το μυστικό της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz και από τα πιο ταλαντούχα μοντέλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει σε φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και έχουμε πάθει σοκ. Χθες ωστόσο, σε μια ανάρτηση της μας αποκάλυψε και το μυστικό της που την κρατάει λαμπερή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως προσέχει την σιλουέτα της που είναι καλλίγραμμη, έτσι προσέχει και την επιδερμίδα της και κυρίως του προσώπου της, αυτό είναι εν μέρη το εργαλείο δουλειάς της. Καθημερινά βγάζει το make up της καλά και πλένει το πρόσωπο της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο, όπου είναι και καθημερινή χρήστης, θέλησε να μοιραστεί το μυστικό της για ενυδάτωση της επιδερμίδας της. Πόζαρε σε μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης:

«Είναι σημαντικό να προσέχουμε τον εαυτό μας … εσωτερικά αλλά και εξωτερικά! Με τη νέα Aqua Sheet Mask Skin Detoxifier, προσφέρω στο δέρμα μου βαθιά ενυδάτωση και ταυτόχρονα το προστατεύω από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Η σειρά Sheet Mask Skin Detoxifiers περιλαμβάνει 3 ειδικά μελετημένες φόρμουλες, για να επιλέξετε την ιδανική για τις ανάγκες σας!».

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αρκετές φορές έχουμε δει να κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητα της, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφο της Snik. Πριν ημέρες, έκανε μια αποκάλυψη για τον γαμπρό. Και όσοι, δεν τον έχετε δει, θα τον δείτε λοιπόν στο πρόσωπο για πρώτη φορά.

Πριν ημέρα πάλι πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στο πρόσωπο της, όμως έβαλε... φίλτρα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξύπνησε με παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα και αποφάσισε αντί να βάλει μακιγιάζ στο πρόσωπό της να παίξει με τα φίλτρα του instagram

Παρά το γεγονός πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα γενικά και τρέχει συνεχώς για δουλείες από εδώ κι από εκεί, προ καραντίνας εννοείται καταφέρνει και διατηρείται σε απίστευτη φόρμα - δείτε την δίαιτά της εδώ - χωρίς καν ένα μαύρο κύκλο.

Ενώ μας αρέσει να την βλέπουμε αμακιγιάριστη, λοιπόν, σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία που ναι μεν ήταν αλλά δεν φαινόταν πολύ γιατί το φίλτρο στο instagram την κάλυπτε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς μακιγιάζ