Αυτός είναι ο γαμπρός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Δείτε το πρόσωπο του για πρώτη φορά

Είναι γαλανομάτης και κούκλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός είναι ο γαμπρός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Δείτε το πρόσωπο του για πρώτη φορά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αρκετές φορές έχουμε δει να κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητα της, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφο της Snik. Χθες, ωστόσο, έκανε μια αποκάλυψη για τον γαμπρό. Και όσοι, δεν τον έχετε δει, θα τον δείτε λοιπόν στο πρόσωπο για πρώτη φορά.

Το μοντέλο μένει στο σπίτι της, όπου μένει μαζί με τον σύντροφο της και περνάει την ημέρες της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, βλέποντας τηλεόραση. Μάλιστα, επικοινωνεί καθημερινά και με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Χθες, έκανε μια διαφορετική από ότι κάνει συνήθως ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους τι κάνει κάθε Πάσχα που κάθεται στο σπίτι, μαζί με τον γαμπρό της, τον σύζυγο της αδερφής της.

«Εμείς με τον γαμπρό μου το περιμένουμε με λαχτάρα, το σχολιάζουμε κιόλας λες και δε ξέρουμε την πλοκή και μας ανατριχιάζει ακόμα και η μουσική» έγραψε σε ανάρτησή της στα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γαμπρός

Αυτός είναι ο γαμπρός της

Μόλις είδαμε ωστόσο και το δώρο που έλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πόρτα της, και μας έπιασε κανονική "τρέλα" και όχι άδικο αφού είναι υπέροχο. Το μόνο σίγουρο είναι πως το δώρο αυτό δεν της έδωσε ο αγαπημένος της σύντροφός, Snik, αλλά ένα άλλο πρόσωπο που αγαπάει πολύ.

Αυτή είναι η αδερφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μία αδερφή που είναι σκέτη κούκλα! Είναι σίγουρο πως αν ο Snik την έβλεπε θα την ερωτευόταν κι αυτή αμέσως. Το πανέμορφο μοντέλο έχει συγκλονίσει την Ελλάδα από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στο GNTM, τόσο με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα όσο και με την απίστευτη ομορφιά της.

Τον τελευταίο καιρό ζει τον έρωτά της με τον νέο της αγαπημένο Snik, με τον οποίο μάλιστα συζεί!

Πρόσφατα λοιπόν το μοντέλο θέλησε να μας συστήσει τη μαμά της αλλά και την αδερφή της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η ομορφιά απ' ότι φαίνεται είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας μιας και οι δύο κυρίες είναι κούκλες!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδερφή