"Τρέλα" με το δώρο που πήρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Δεν της το έδωσε ο Snik

Ποιος της το έστειλε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μόλις είδαμε το δώρο που έλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πόρτα της, μας έπιασε κανονική "τρέλα" και όχι άδικο αφού είναι υπέροχο. Το μόνο σίγουρο είναι πως το δώρο αυτό δεν της έδωσε ο αγαπημένος της σύντροφός, Snik, αλλά ένα άλλο πρόσωπο που αγαπάει πολύ.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει υπέροχες στιγμές στο σπίτι εν μέσω καραντίνας και το πανέμορφο μοντέλο φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται μαζί με τον Snik.

Βέβαια δεν τα περνάνε και άσχημα στο πανέμορφο σπίτι τους. Ρίξτε μια ματιά στην τρομερή κουζίνα τους.

Ωστόσο είναι αλήθεια πως αυτό που λείπει πραγματικά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι οι φίλοι της και γενικότερα τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία δεν μπορεί να δει εξ' αιτίας της καραντίνας. Ένα από αυτά ωστόσο τη σκέφτηκε και της έστειλε ένα υπέροχο πασχαλινό δώρο για να την γλυκάνει εν μέσω καραντίνας.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την κολλητή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τη Βασιλική Ρούσσου, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του δημοφιλούς παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks.

Η Βασιλική Ρούσσου λοιπόν σκέφτηκε την καλή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της έστειλε ένα πακέτο με πασχαλινά κουλούρια, τα οποία της έστειλε με το μοντέλο να τα βρίσκει ακριβώς έξω από το σπίτι του.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε πολύ γλυκιά την κίνηση της φίλης της και γι΄αυτό αποφάσισε να την ευχαριστήσει μέσα από insta story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μήνυμα που έστειλε στην καλύτερή της φίλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Ρε Βατσίλω και τα ζύμωσες και τα έπλασες και τα έψησες και τα έστειλες στην πόρτα μου; Ε είσαι καταπληκτική ρε σις! Μου έχεις λείψει και σ’ αγαπώ! Θα τα κάνω μια μπουκίτσα και αυτά και εσένα, όταν σε δω!» έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε με το δώρο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πασχαλινό δώρο