"Όχι να μην ρωτήσεις" - Αρπάχτηκε η Παπαγεωργίου με την ερώτηση του δημοσιογράφου για τον Snik

Αυτό... δεν πήγε καθόλου καλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τον τελευταίο καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ξανά μαζί! Μάλιστα, τους είχε προδώσει κι ένα Story του τράπερ... Ωστόσο, όπως φαίνεται οι δυο τους θέλουν να το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και στον Ισίδωρο Φίκαρη και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Snik... αρνητικά!

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την σχέση της με τον Snik

«Ποιος τα ξαναβρήκε; Κοίταξε δεν υπάρχει μόνο ένα δαχτυλίδι στον κόσμο. Από την άλλη να πω ότι ο Δημήτρης είναι ένα πάρα πάρα πολύ καλό παιδί, που το αγαπώ πάρα πάρα πάρα πολύ και ότι και αν συμβαίνει μεταξύ μας υπάρχει πάρα πολύ αγάπη, είμαστε δύο άνθρωποι που συνεννοούμαστε πολύ ωραία. Ότι και αν συμβαίνει εμείς είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και ας λέγεται ότι θέλετε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Βέβαια, εμείς με την σειρά μας να πούμε πως είχαμε τσακώσει τους δυο της στην Μύκονο άρα....

Στη Μύκονο η Ηλιάνα με τον Snik

Η ονομαστική εορτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να έρθει το ζευγάρι πιο κοντά. Τον Αύγουστο το - πλέον - ζευγάρι έκανε τις διακοπές του στο Νησί των Ανέμων και παρόλο που κυκλοφορούσαν αρκετά μαζί κανείς δεν είχε καταφέρει να τους απαθανατίσει.

Η πρώτη παπαράτσι φωτογραφία κυκλοφόρησε ωστόσο και τους έδειχνε να είναι χαλαροί, στις ξαπλώστρες, παρέα, μάλιστα, με την οικογένεια της παρουσιάστριας.

Δείτε την φωτογραφία στο okmag.gr