«Είσαι μια π@@ρα δηλωμένη» - Δέχτηκε "επίθεση" στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είσαι μια π@@ρα δηλωμένη» - Δέχτηκε

Απίστευτη επίθεση στο Instagram δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς μετά την τοποθέτηση του για το περιστατικό του καθηγητή στο Ίλιον που απέβαλε μαθητή επειδή φορούσε φούστα. Συγκεκριμένα, μετά την εκπομπή ο παρουσιαστής δέχτηκε ένα μήνυμα στο οποίο άγνωστος του μίλησε χυδαία, αφού είχε αντίθετη άποψη.

«Υπάρχει και το σχολικό το bullying, όχι όμως από μαθητή σε μαθητή. Ακόμα καλύτερο! Από καθηγητή σε μαθητή! Μιλάω για το γεγονός στο μουσικό σχολείο στο Ίλιον. Καθηγητής έδιωξε μαθητή της Α’ Γυμνασίου γιατί πήγε στην τάξη με φούστα. Είμαστε πολύ έτοιμοι για αλλαγές. Αυτό φαίνεται πια» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε: «Ωραία αντιμετώπιση, εκπαιδευτική, το έβρισε το παιδί κιόλας. Ωραίος άντρας βαρύς, με πυγμή, ο καθηγητής που ξεσπά και στο παιδί».

«Εγώ να κάνω μία ερώτηση. Οι εκπαιδευτικοί περνάνε από κανά ψυχολογικό τεστ; Να ξέρουμε είναι καλά, δεν είναι, γιατί αν είναι να ξεσπάμε τα απωθημένα στο παιδί, δηλαδή καλύτερα να μείνει χωρίς τραύμα το παιδάκι και ας μη μάθει και ποτέ μαθηματικά. Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Επίσης ο καθηγητής αυτός θα φύγει φαντάζομαι από Ελλάδα; Θα γίνει κάτι;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους συμμαθητές του μαθητή και την αντίδραση τους μετά το περιστατικό. «Ευτυχώς, η νέα γενιά θα μας σώσει. Οι συμμαθητές την επόμενη μέρα ντύθηκαν τα αγόρια κορίτσια και τα κορίτσια αγόρια με το σύνθημα “τα ρούχα δεν έχουν φύλο”. Είμαστε ακόμα στο τι θα πει ο κόσμος και σε κάτι ταμπέλες».

Η επίθεση που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς μετά την τοποθέτηση του

Χρήστης του Instagram λοιπόν μετά το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, έστειλε ένα χυδαίο μήνυμα στον Νίκο Μουτσινά, καθώς είχε διαφορετική άποψη πάνω στο θέμα. Δεν δίστασε να τον πει μέχρι και "δηλωμένη π@@α", με τον παρουσιαστή να απαντάει:

«Ο τύπος (άντρας) μπήκε στον κόπο να φτιάξει προφίλ για να υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι είναι άντρας, να μιλήσει για δικαιώματα και να πει ότι θα έδερνε και τους γονείς του παιδιού που το άφησαν να πάει με φούστα στο σχολείο και παρακινεί εμένα (ως δηλωμένη π…….) να πάω στην Αγγλία. Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του», έγραψε ο παρουσιαστής.

Δέχτηκε 'επίθεση' στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς μετά την τοποθέτηση για τον καθηγητή στο Ίλιον