Γκουντάρας: ''Ραγίζει'' καρδιές με την ανάρτησή του - «Όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας του γιου μου...»

Συντετριμμένος από τον θάνατο του Κοντομηνά

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γκουντάρας: ''Ραγίζει'' καρδιές με την ανάρτησή του - «Όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας του γιου μου...»

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά είναι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει τον επιχειρηματία με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Πέμπτης 10/3. Ο ίδιος, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί μια ιστορία που είχε συμβεί στο παρελθόν, όταν ο γιος του είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας.

Όπως είπε, οι δυο τους δεν γνωρίζονταν προσωπικά, όμως ο Δημήτρης Κοντομηνάς του είχε επιβεβαιώσει πως ότι χρειαζόταν για το παιδί θα έμπαινε ο ίδιος μπροστά για να το τακτοποιήσει, μια κίνηση που ο παρουσιαστής δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

«Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κοντομηνάς και θέλω να σας γράψω μια ιστορία για αυτόν τον άνθρωπο… Όταν γεννήθηκε ο μικρός μου γιος, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας… Μόλις το έμαθε και ενώ δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπε πως ότι χρειαστεί το παιδί θα μπει ο ίδιος μπροστά να το κάνουμε.

Δε θα το ξεχάσω ποτέ! Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Γκουντάρα για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά.

Και ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να αποχαιρετήσει τον Κοντομηνά με μια συγκινητική ανάρτηση

Το γύρο του διαδικτύου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης κάνει από το πρωί της Πέμπτης 10/3, η είδηση πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο μεγάλος επιχειρηματίας και πρώην καναλάρχης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα του Happy Day, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την είδηση και από εκείνη την ώρα σε πένθος έχουν βυθιστεί όλοι όσοι τον ήξεραν, είχαν δουλέψει στο πλάι του, τους βοήθησε στο ξεκίνημα τους και άλλα πολλά.

Ένας από τους ανθρώπους που τον θαύμαζαν είναι και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος δεν τον πρόλαβε στις δόξες του, ωστόσο εκτιμούσε πολύ το μυαλό του και την ευστροφία του. Τον αποχαιρέτησε πρίν απο λίγο με ένα συγκινητικό σχόλιο.

«Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης, από τους τελευταίους αληθινούς τζέντλμεν. Επιχειρηματίας με όραμα, πρωτοπόρος, έγραψε τη δίκη του ιστορία στον χώρο των ασφαλίσεων και του entertainment. Και είχε πάντα μια πολύτιμη συμβουλή να δώσει. Αντίο Δημήτρη»