Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη αγκαλιά με τον Ματέο Παντζόπουλο και τις 3 κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια, Μαρίνα

Η σπάνια οικογενειακή τους φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη αγκαλιά με τον Ματέο Παντζόπουλο και τις 3 κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια, Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να επέστρεψε εκτάκτως στην Αθήνα καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ζητούν πίσω, ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA φαίνεται πως τα πέρασε πολύ καλά στις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς ήταν μαζί με την αγαπημένη της οικογνένεια.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ή «η βασίλισσα της τηλεόρασης» θέλησε να κάνει μια ανάρτηση το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) όπου την βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ματέο Παντζόπουλο αλλά και με τις κούκλες κόρες της. Μάλιστα, σε μια φωτογραφία πόζαρε και με τον γιο της, Άγγελο ο οποίος τον περισσότερο καιρό βρίσκεται στο αγαπημένο νησί της οικογένειας στην Άνδρο.

Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Διακοπές είναι… οπουδήποτε με την οικογένεια μου , τα βιβλία μου και την θαλασσα ! Υ.γ αυτά διάβασα αυτό το καλοκαίρι».

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Δεν σας πάει ο νους πόσο βαθιά χώνει το χέρι στην τσέπη η Μενεγάκη - Το ποσό που δίνει στην νταντά των παιδιών της

Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» βρίσκεται πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά της μιας και θα την δούμε και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA όσο και στα προσωπικά της. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι αρκετά χρόνια στην showbiz ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η ίδια προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί. Μάλιστα, όποτε δεν έχει κάποια υποχρέωση στην Αθήνα η ίδια μαζί με την οικογένειά της ταξιδεύουν ως την Άνδρο όπου είναι ένα από τα αγαπημένα τους νησιά.

Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί τα παιδιά της να έχουν μεγαλώσει αρκετά και να έχουν αποκτήσει και την δική τους σύντροφο (δείτε εδώ την κούκλα κοπέλα του Άγγελου Λάτσιου με αναλογίες μοντέλου) ωστόσο ακόμη και τώρα που είναι λογικό να έχει ένα άτομο να προσέχει τα παιδιά της, η γνωστή παρουσιάστρια είχε επιλέξει να έχει μια κατάλληλη νταντά για να τα προσέχει. Συγκεκριμένα, τον μήνα ως μισθό παίρνει 900 ευρώ.