Επιστρέφει εκτάκτως από τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη;

Ο λόγος που επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επιστρέφει εκτάκτως από τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη;

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είχε αρκετό ανταγωνισμό μιας και οι ψυχαγωγικές εκπομπές σε όλους τους σταθμούς πρόκειται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να τα πάνε καλά σε νούμερα τηλεθέασης αλλά και αν "κεντρίσουν" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, ο λόγος που επέστρεψε εκτάκτως η Ελένη Μενεγάκη και πάλι στην Αθήνα και άφησε "στα κρύα του λουτρού" τις καλοκαιρινές της διακοπές είναι καθώς η ημερομηνία της πρεμιέρας για την εκπομπή της στο MEGA ανακοινώθηκε μιας και βγήκε το πρώτο τρέιλερ.

Πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή «Ελένη» στον MEGA;

Μάλιστα, δεν θα είναι η μοναδική ψυχαγωγική εκπομπή στο MEGA που πρόκειται να ξεκινήσει τότε. Η Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ τη νέα προσθήκη) με το «Mega Καλημέρα», η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη» και η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή της, επιστρέφουν στις 5 Σεπτέμβρη στις τηλεοράσεις μας, ανανεωμένες και με νέους συντελεστές.

Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή της στο MEGA

Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει μέχρι να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες οι ψυχαγωγικές εκπομπές, ανάμεσα τους και της Ελένης Μενεγάκη μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Εμείς ήδη γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα λέγοντας στους τηλεθεατές το πρώτο "καλησπέρα" της σεζόν.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από όλους και από όλα. Έχει πάρει με τον Ματέο Παντζόπουλο το σκάφος τους και τα παιδιά και απολαμβάνουν το πανέμορφο Ιόνιο. Μάλιστα, τους τράβηξαν χωρίς να το γνωρίζουν και φωτογραφίες...

Πίσω όμως στην Αθήνα, οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη τρέχουν μανιωδώς να φτιάξουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εκπομπή της πριν βγει στον αέρα. Αλλαγές στο πάνελ δεν θα έχουν, αφού τα άτομα θα μείνουν όπως είναι, ωστόσο... θα έχουμε μια νέα είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, στην ομάδα της μπαίνει η Νάνσυ Νικολαΐδου, δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία και καριέρα στο χώρο. Ήδη έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή και από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης.

Η Νάνσυ Νικολαϊδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη