Τους κοιτούσαν όλοι στο νησί - Στο Μεγανήσι με το σκάφος Μενεγάκη και Παντζόπουλος παρέα με τη Μαρίνα, τη Λάουρα και τη Βαλέρια

Τους τραβούσαν φωτογραφίες χωρίς να τον γνωρίζουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τους κοιτούσαν όλοι στο νησί - Στο Μεγανήσι με το σκάφος Μενεγάκη και Παντζόπουλος παρέα με τη Μαρίνα, τη Λάουρα και τη Βαλέρια

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει πολύ τα ταξίδια και ακόμη και μέσα από αναφορές, που κατά καιρούς έκανε στην εκπομπή έκανε φανερό, πως όταν δε δουλεύει δε θέλει να χάνει σε καμία περίπτωση χρόνο από τις αποδράσεις της.

Η αγάπη της επίσης για τα Άχλα στην Άνδρο είναι γνωστή, αφού εκεί έχει το σπίτι και το ξενοδοχείο της, που συνεχώς επισκέπτεται είτε με τα παιδιά της, είτε με τον Μάκη Παντζόπουλο, οι δυο τους. Φυσικά το πολυτελές σκάφος, που έχουν στην κατοχή τους, τους δίνει τη δυνατότητα, να επισκέπτονται και άλλα μέρη, που μπορεί να μην έχει κανείς εύκολα πρόσβαση.

Το Μεγανήσι, που ανήκει στον Δήμο Λευκάδας αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα, όπου και ταξίδεψε η Ελένη με τον Μάκη, την Μαρίνα, τη Λάουρα και τη Βαλέρια τη Δευτέρα 8/8. Η ίδια δε δημοσίευσε για την ώρα κάποια φωτογραφία από το σημείο, αλλά το μάτι της γνωστής ''Soulaglamorous'' όχι μόνο τους εντόπισε αλλά είχε και τα πειστήρια.

Η οικογενειακή απόδραση της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγανήσι με το σκάφος τους

Μενεγάκη - Παντζόπουλος

Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο

Κάθε καλοκαίρι αλλά και τα περισσότερα Σαββατοκύριακα η οικογένεια ταξιδεύει στο νησί, αφού ο σύζυγό της διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα - δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα βράδυ.

Η Ελένη λατρεύει να πηγαίνει στα Άχλα! Άλλωστε συχνά πυκνά δηλώνει πως είναι ο επίγειος παράδεισος της. Το σπίτι που μένουν είναι μέσα στο πράσινο και έχει θέα τη θάλασσα, όπου βρίσκεται και η αγαπημένη της παραλία. Βέβαια και το εσωτερικό του σπιτιού της είναι αξιοζήλευτο.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος