MasterChef: «H επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλω να κάνω κοστίζει...» - Το αστρονομικό ποσό που θέλει να δώσει ο Αιμίλιος

Όλα όσα είπε στο Super Κατερίνα

Το πρωί της Τρίτης (31/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος ο Αιμίλιος, από το MasterChef. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, που συγκίνησε με την ιστορία της ζωής του (δείτε εδώ την οντισιόν του) μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για την εμπειρία του στο Masterchef, σχολιάζοντας το επεισόδιο της Δευτέρας.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλει να κάνει, κάτι που είναι αρκετά ακριβό, όπως αποκλαύψε στον αέρα της εκπομπής.

Expand player

Όλη η αλήθεια για την εγχείρηση που θέλει να κάνει ο Αιμίλιος από το MasterChef

O τρανς διαγωνιζόμενος είχε συγκινήσει του κριτές με την προσωπική του ιστορία, ενώ είχε αποκαλύψει πως σε περίπτωση που κερδίσει θα αξιοποιήσει το ποσό για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

Ο 27χρονος Αιμίλιος μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, για το αστρονομικό ποσό, που χρειάζεται η εγχείρηση για τον επαναπροσδιορισμό φύλου, αλλά και για ένα σχόλιο που δέχτηκε από διαγωνιζόμενο του ριάλιτι μαγειρικής που πρβάλεται μέσα από την συχνότητα του Star.

«Οι άνθρωποι είναι κακοί και όχι μόνο τις κουζίνες. Έχω περάσει δύσκολα και στην έξω ζωή αλλά και στις κουζίνες. Είχα καταλάβει από μικρή ηλικία τη θέλω. Προσπαθούσα να το δείξω, φορούσα συγκεκριμένα ρούχα, ήθελα πιο κοντά μαλλιά και έπαιζα μόνο με αγόρια», είπε αρχικά ο Αιμίλιος.

Σχετικά με την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, ο Αιμίλιος αποκάλυψε: «Η μεγάλη επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλω να κάνω είναι περίπου 50.000€ στην Ελλάδα και στο Λονδίνο 80.000€. Δεν υπάρχει επιχορήγηση, το μόνο που μπορείς να πάρεις είναι κάποια χρήματα για τις ορμονοθεραπείες, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, για τα πρώτα έξοδα. Μέχρι στιγμές ανταπεξέρχομαι οικονομικά από τη δουλειά μου και στο ψυχολογικό κομμάτι είναι δίπλα οι δικοί μου άνθρωποι».

«Για να πάρεις χαρτί από τον ψυχίατρο για τον επαναπροσδιορισμό φύλου, χρειάζεσαι ένα χρονικό διάστημα, οπότε μέχρι να γίνει όλη η διαδικασία από πίσω, προσπαθεί να βάλεις σε σειρά τα υπόλοιπα. Όποιος έχει το χρηματικό ποσό μπορεί να κάνει πιο γρήγορα τις διαδικασίες», κατέληξε ο Αιμίλιος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 7: Πρώτη αποχώρηση για φέτος - Μετά από 2 ευκαιρίες έφυγε...

Masterchef 7: Αυτό και αν ήταν ανατροπή - Παίκτης από τα παλιά έκανε ''εισβολή'' στο παιχνίδι