Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

MasterChef: «Είμαι τρανς και με αποκαλούσαν...» - Δάκρυσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο διαγωνιζόμενος που τον έκανε να "λυγίσει"

MasterChef: «Είμαι τρανς και με αποκαλούσαν...» - Δάκρυσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Reality 18.01.2023 01:00
Από Στέλλα Μούτσιου

Το δεύτερο επεισόδιο του MasterChef 7 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είδαμε πολλά καθ' όλη τη διάρκεια, ωστόσο λίγοι ήταν οι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν. Ένας από αυτούς μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν ή είναι ακόμα ερωτευμένος με πρώην παίκτρια (δείτε εδώ με ποια), όμως ο Αιμίλιος που είναι τρανς και μίλησε για τις δυσκολίες και το bullying που έχει βιώσει λόγω αυτού στη ζωή του συγκλόνισε και τους κριτές, αλλά και το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε μέχρι και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να "λυγίσει" μπροστά στην κάμερα χωρίς να υπολογίζει τίποτα, καθώς τα λόγια του τον συγκίνησαν σε μεγάλο βαθμό, τονίζοντας πως ο λόγος που έχει έρθει στο σόου είναι πολύ σπουδαίος.

"Λύγισε" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην κάμερα του MasterChef

«Είναι η μη σεξουαλική αποδοχή. Είμαι τρανς και με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας κυρίως ή πολλές φορές το έκαναν σκόπιμα. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται και δεν το δέχονται για διάφορους λόγους. Το να το συνειδητοποιήσω εγώ ήταν πανεύκολο. Το να το μεταδώσω, να το πω και να το δείξω ήταν το δύσκολο. Τώρα να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα και να καταπιέζεις μια ζωή τον εαυτό σου για να είναι ο οποιοσδήποτε εντάξει; Καταπιέζεις εσένα. Αν ζεις μια ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι, τι την ζεις;

Ξεκίνησα την φυλομετάβαση τον Αύγουστο και πρέπει να παρακολουθείς ταυτόχρονα πολλούς γιατρούς… Δεν είμαι για να είμαι αυτό. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε άλλο σώμα. Το μέσα είναι το ίδιο.,» είπε αρχικά ο Αιμίλιος στο MasterChef, εξηγώντας όλη την διαδικασία.

«Το χρηματικό έπαθλο είναι στην ουσία το ποσό της μεγάλης εγχείρησης. Στην ουσία η εγχείρηση θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου. Αν σε όλη σου την ζωή πρέπει να είσαι δυνατός και δεν μπορείς να έχεις άλλη επιλογή, το να έρθει η στιγμή που θα είσαι ευάλωτος είναι πάτημα. Δεν πρέπει. Γιατί να επιτρέψω σε κάποιον να με κάνει να πονώ», κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.

«Είσαι πολύ θαρραλέος για να αγχώνεσαι για έναν αρακά και ένα φιλέτο», απάντησε τότε ο διάσημος σεφ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Άρχισε να χτυπά τον πάγκο και να βρίζει - Σοκαρισμένοι Κουτσόπουλος, Κοντιζάς & Ιωαννίδης

MasterChef 7: Δυο γυναίκες και τρεις άντρες - Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι που πέρασαν στο σπίτι

Share