MasterChef: «Είχα τρελό έρωτα με...» - Αμηχανία στο πλατό του STAR με την αποκάλυψη διαγωνιζόμενου

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: «Είχα τρελό έρωτα με...» - Αμηχανία στο πλατό του STAR με την αποκάλυψη διαγωνιζόμενου

Ο κακός χαμός στο σημερινό (17/1) επεισόδιο του MasterChef 7, καθώς οι παίκτες που μπήκαν στο πλατό για να εντυπωσιάσουν τους κριτές, άφησαν άναυδους τους κριτές με τις ιστορίες, αλλά και την συμπεριφορά τους (δείτε εδώ τον παίκτη που έβριζε και χτυπούσε τον πάγκο).

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, εμφανίστηκε ο Θανάσης ο οποίος έχει καταγωγή από την Λάρισα και συνομιλώντας με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος όπως αποδεικνύεται, έχει βαλθεί να μάθει τις πιο "καυτές" πληροφορίες για κάθε διαγωνιζόμενο, ο ίδιος αποκάλυψε πως ήταν ή είναι ακόμα ερωτευμένος με μία πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής. Δεν διευκρίνισε τι ισχύει, διότι έχει κοπέλα. Πέρα, όμως, από την προσωπική του ζωή, αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήρε μία μαύρη ποδιά για να διεκδικήσει ξανά την θέση του στο MasterChef.

Ο παίκτης του MasterChef που ήταν ερωτευμένος με...

Λ.Κ.: Θανάση μου έβλεπες MasterChef;

Θ.: Όλες τις σεζόν. Είμαι φανατικός θαυμαστής.

Λ.Κ.: Ευχαριστούμε πολύ. Αγαπημένο παίκτη έχουμε;

Θ.: Είχα την Λένη, την κομμώτρια από την Γερμανία. Είναι και κρυφός μου έρωτας. Είχα τρελό έρωτα με την συγκεκριμένη.

Λ.Κ.: Είχες υπάρξει ερωτευμένος ή είσαι ακόμη;

Θ.: Ε τώρα αυτά δεν λέγονται γιατί βλέπει η κοπέλα.

Λ.Κ.: Α έχεις κοπέλα; Ήσουν στο παρελθόν δηλαδή.

Ο Θανάσης, μάλιστα, είχε ατύχημα στα δάχτυλα καθώς προετοίμαζε το πιάτο του, αλλά δεν γνώριζε πώς ονομάζεται το κάθε δάχτυλο του χεριού του, με αποτέλεσμα όταν ρωτήθηκε από τους κριτές που ακριβώς κόπηκε να μπέρδεψε τις ονομασίες.

Ο Κουτσόπουλος πήρε ξανά τα ηνία και του έκανε μαθήματα για το πώς λέγεται το καθένα, με τον παίκτη να χαρακτηρίζει «άχρηστο» το τελευταίο δάχτυλο.

Η ίδια, πρόσφατα, μάλιστα, μίλησε για την συμμετοχή της στο παιχνίδι: «Το MasterChef ήταν ένα πρότζεκτ που παρακολουθούσα. Κάποια στιγμή αρρώστησα, έπαθα κατάθλιψη και υπερκόπωση και χρειάστηκε να βγω εκτός, δεν μπορούσα να δουλέψω. Ήμουν χάλια. Αφού είχα χρόνο στο σπίτι, χρειάστηκε να αλλάξω πράγματα για να συνέλθω. Δούλευα 19 ώρες τη μέρα.

Δούλευα με πολλή χαρά, αλλά πάρα πολλές ώρες και κάποια στιγμή αρρώστησα. Το MasterChef ήταν κίνητρο για μένα, το να με βοηθήσει να βγω από αυτή τη μαύρη τρύπα. Δεν έστειλα την αίτηση στο MasterChef γιατί ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Και όντως με βοήθησε πάρα πολύ, μου άλλαξε όλη την ψυχολογία», είπε η Κατερίνα Λένη.

Για το αν θα είναι ένας από τους εισβολείς του φετινού MasterChef, η Κατερίνα Λένη είπε: «Γενικά είμαι πολύ απρόβλεπτη. Πολλές φορές είμαι και απόλυτη. Όταν αποχώρησα από το MasterChef είπα ότι δεν θα το ξαναέκανα γιατί είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Στο σπίτι πιέστηκα πολύ. Για το αν θα το ξαναέκανα, μείνετε… συντονισμένοι».