MasterChef: Άρχισε να χτυπά τον πάγκο και να βρίζει - Σοκαρισμένοι Κουτσόπουλος, Κοντιζάς & Ιωαννίδης

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: Άρχισε να χτυπά τον πάγκο και να βρίζει - Σοκαρισμένοι Κουτσόπουλος, Κοντιζάς & Ιωαννίδης

Το βράδυ της Τρίτης 17/1, παράλληλα με το Survivor All Star (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση) παίζεται και το MasterChef που έκανε πρεμιέρα μόλις χθες, Δευτέρα 16/1 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε απέναντι στο ριάλιτι επιβίωσης).

Νέα πρόσωπα, λοιπόν, πέρασαν το κατώφλι του STAR για να δοκιμάσουν τις μαγειρικές τους ικανότητες μπροστά στους τρεις κριτές, με δύο από αυτούς να ξεχωρίζουν για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

"Σάλος" στο MasterChef με τους διαγωνιζόμενους

Πρόκειται για τον 28χρονο Οδυσσέα, που είχε ταξιδέψει από την Χίο και είχε στο μυαλό του να φτιάξει ένα πιάτο με λαχανικά, σάλτσα αυγολέμονο και ψάρι ψητό στον φούρνο με πλεξούδρα. Προσπάθησε να τα κάνει όλα σωστά, για να καταφέρει να κερδίσει απευθείας την λευκή ποδιά, μιας που πλέον δεν υπάρχει bootcamp, που θα τον οδηγούσε στο σπίτι του ριάλιτι χωρίς να χρειαζόταν να μαγειρέψει και πάλι.

Παρόλα αυτά, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος του, ο ίδιος αντιλήφθηκε πώς έχει ξεχάσει να βάλει το ψάρι του στον φούρνο και έπαθε σοκ, χτυπώντας τον πάγκο του, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έκανε τέτοιο λάθος. Οι κριτές προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια, μιας και του είχε απομείνει λιγότερο από ένα λεπτό και θεώρησε πως όλα τελείωσαν.

Από τη άλλη πλευρά, εμφανίστηκε ο Θεόδωρος από την Λάρισα, ο οποίος χρησιμοποιεί πρώτες ύλες στην μαγειρική του και συνεργάζεται με την σύντροφό του στο μαγαζί που διατηρούν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τότε δεν άντεξε και τον ρώτησε αν πρόκειται να την παντρευτεί: «Το έχουμε αποκαταστήσει το κορίτσι; Έχετε παντρευτεί;», είπε χαρακτηριστικά, με εκείνον να απαντά ότι θα γίνει σύντομα, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε παρατήρηση στον συνάδελφό του: «Μπορείς να μην πιέζεις τον κόσμο σε αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα;», με τον ίδιο να τονίζει πως "βάζει φωτιές".

Μετά το τέλος της μαγειρική δοκιμασίας ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε στον 25χρονο την λευκή ποδιά, ο οποίος αντέδρασε βγάζοντας μια δυνατή κραυγή χαράς: «Αγριεύτηκα λίγο», ήταν η αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

«Τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τα περιγράψω, ήταν το πιο βασανιστικό τέταρτο της ζωής μου, δεν με ρίχνει τίποτα νομίζω αυτή τη στιγμή», είπε στη συνέχεια ο ίδιος στην κάμερα.