«Νιώθω απέραντη ντροπή και σιχαμάρα για το κράτος που ζω» - Οργισμένη η μητέρα της Super Κικής μετά την σύλληψή της

«Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, μόνο συμφέρον και χρήμα»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της Δευτέρας 20/2 η είδηση σύλληψη της Super Κική, μετά τη καταγγελία που έκανε για την κολλητή της, η οποία, όπως ισχυρίζεται, κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της -δείτε εδώ τις αναρτήσεις της.

Μάλιστα, η εκπομπή Πρωινό Μας, εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις της μέσα από το κρατητήριο και φωτογραφίες με χειροπέδες στα χέρια.

Expand player

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, πολλά χρόνια προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δε μπορεί, είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει το παιδί της. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι, έμενε στο σπίτι μου τους 3 τελευταίους μήνες, αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν αυτός ο άνθρωπος.

Eμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί και μου λέει “έλα έχει έρθει”. Μου φώναζε βοήθεια και με έπαιρνε η μικρή σκέψου. Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν. Έρχεται η αστυνομία, μας παίρνουν στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά του το είχαμε στήσει. Βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτων, όλοι μαζί κρατήστε. Δεν πα να χτυπιέμαι εγώ και να τους λέω “παιδιά είμαι δημόσιο πρόσωπο”. Είμαστε σε πολύ καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με κινητά και χωρίς χειροπέδες», ήταν τα πρώτα της λόγια -δείτε εδώ φωτογραφίες του συγκεκριμένου άντρα.

Οργισμένη η μητέρα της Super Κικής

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Super Κικής, Στέλλα Παΐδα, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξέφρασε την οργή της για την απόφαση της Αστυνομίας να συλλάβουν την κόρη της.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου, γιατί τους έχουν πάρει τα κινητά. Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω μία απέραντη ντροπή και σιχαμάρα για το κράτος που ζω. Να βλέπω αυτό το παιδί και την άλλη την κοπέλα με χειροπέδες, που προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και με δόντια… αντί να είναι αυτός, να τον συλλάβουν από την πρώτη μήνυση, που παίρνει ναρκωτικά και είναι αλκοολικός.

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, καμία όμως! Είμαι καμένη από τη Δικαιοσύνη! Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, μόνο συμφέρον και χρήμα. Αυτός δεν το κάνει αυτό για τη δημοσιότητα. Το κάνει γιατί χρειάζεται βοήθεια. Εδώ μιλάμε για ενδοοικογενειακή βία και βάζεις χειροπέδες; Θα έπρεπε να υπάρχουν διαχωρισμοί, όχι όλοι σε ένα τσουβάλι. Ποιον έπιασαν μωρέ; Τα Γλυκά Νερά έπιασαν; Ντροπή τους! Κρίμα τις σπουδές τους!» ανέφερε η μητέρα της influencer.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχω στείλει μηνύματα και...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Κατινάκη για την σύλληψη της Super Κικής

Παραμένει στο κρατητήριο η Super Κική - Ποιος ήταν ο πρώτος που την επισκέφθηκε