Φωτογραφίες ντοκουμέντο - Αυτός είναι ο άνδρας που καταγγέλλει κακοποίηση από την Super Κική και τις φίλες της

Τα χτυπήματα στο πρόσωπό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτογραφίες ντοκουμέντο - Αυτός είναι ο άνδρας που καταγγέλλει κακοποίηση από την Super Κική και τις φίλες της

Συνελήφθη πριν μερικές ώρες η Super Κική, μαζί με δύο φίλες της και συγκεκριμένα από το βράδυ της Δευτέρας 20/2 μετά τη καταγγελία που έκανε για την κολλητή της, η οποία, όπως ισχυρίζεται, κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της -δείτε εδώ τις αναρτήσεις της.

Μάλιστα, η εκπομπή Πρωινό Μας, εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις της μέσα από το κρατητήριο και φωτογραφίες με χειροπέδες στα χέρια.

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, πολλά χρόνια προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δε μπορεί, είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει το παιδί της. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι, έμενε στο σπίτι μου τους 3 τελευταίους μήνες, αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν αυτός ο άνθρωπος.

Eμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί και μου λέει “έλα έχει έρθει”. Μου φώναζε βοήθεια και με έπαιρνε η μικρή σκέψου. Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν. Έρχεται η αστυνομία, μας παίρνουν στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά του το είχαμε στήσει. Βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτων, όλοι μαζί κρατήστε. Δεν πα να χτυπιέμαι εγώ και να τους λέω “παιδιά είμαι δημόσιο πρόσωπο”. Είμαστε σε πολύ καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με κινητά και χωρίς χειροπέδες», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο του άνδρα που καταγγέλλει κακοποίηση από την Super Κική και τις φίλες της

Την ίδια στιγμή, η εκπομπή Πρωινό έπαιξε και μερικές φωτογραφίες ντοκουμέντο του άνδρα που ισχυρίζεται ότι υπέστη ξυλοδαρμό από άγνωστο που –σύμφωνα με τον ίδιο- έβαλαν η Σούπερ Κική και οι δύο φίλες της και γι’ αυτό συνελήφθησας.

Ο άνδρας καταγγέλλει την κακοποίησή του από τις τρεις γυναίκες και έναν ακόμη άνδρα και όπως θα δεις στα στιγμιότυπα. Ο άνδρας έχει χτύπημα στο μέτωπο και στο χέρι, ενώ έχει και αμυχές και μάλιστα αμέσως μετά μίλησε στην εκπομπή και ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, συνήγορος του άνδρα που καταγγέλλει την κακοποίηση.