Madwalk 2023: Με μαύρο στενό φόρεμα και κοψίματα στα πλευρά η Ιωάννα Τούνη - Οι εκρηκτικές εμφανίσεις των διάσημων στο ροζ χαλί του Kick off party

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το βράδυ της Δευτέρας 23/10 πραγματοποιείται το Kick off party του Madwalk 2023. Εκεί βρίσκονται λαμπεροί και επιτυχημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σχεδιαστές, αλλά και πρόσωπα της τηλεόρασης και των social media. Η κάμερα του youweekly.gr η οποία βρίσκεται εκεί αυτή τη στιγμή έχει φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από όλους!

Από τους πρώτους που περπάτησαν στο ροζ χαλί είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το Chanel σύνολό της (δείτε την εδώ). Εντυπωσιακή εμφάνιση έκαναν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipsterr ή αλλιώς Φίλιππο Ιωάννου.

Expand player

Οι λαμπερές εμφανίσεις στο Kick off party του Madwalk 2023

Οι δυο καλοί φίλοι ντύθηκαν στα μαύρα, με πράσινα και λευκά sneakers αντίστοιχα ο καθένας, ενώ ο personal trainer είχε δεμένο στη μέση του και ένα χακί τζάκετ. Μάλιστα, είχε αφήσει και τα μακριά μαλλιά του κάτω, με τις μπούκλες του να πέφτουν στους ώμους του.

Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή

Εκκεντρική είναι και η εμφάνιση του Περικλή Κονδυλάτου, παρέα με την Ραμόνα Βλαντή. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων φόρεσε ένα κοστούμι με χρώματα, ιδιαίτερα γυαλιά στο πρόσωπό του, ασημί αθλητικά και ένα επίσης χρωματιστό κολιέ και σκουλαρίκια. Η στυλίστρια δίπλα του επέλεξε να φορέσει μαύρη δερμάτινη φούστα, λευκό πουκάμισο και γάντια που ταιριάζουν με την φούστα, ενώ φορά και εκείνη γυαλιά ηλίου, με "περίεργο" σχήμα.

Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή

Πολύ όμορφη και η Έλενα Γαλύφα, η οποία διάλεξε κόκκινο δερμάτινο παντελόνι, σε καμπάνα γραμμή, αστραφτερά και μυτερά γοβάκια από κάτω, ενώ στο πάνω μέρος φόρεσε ένα αμάνικο σακάκι, με ένα μπούστο "κόσμημα".

Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή

Την εμφάνισή της έκανε και η Ιωάννα Τούνη, η οποία φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, ζιβάγκο, με μακριά μανίκια, όμως στα πλευρά της είχε κοψίματα με στρας.

Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή

Στο ροζ χαλί εμφανίστηκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με μαύρο τζιν, λευκό t-shirt και σκούρο χακί πουκάμισο. Δίπλα του η Έλενα Κώνστα, ραδιοφωνική παραγωγός του Mad Radio με ένα σοκαραριστικό c-through σύνολο.

Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή