Με μαύρο σακάκι, δερμάτινη μίνι φούστα και διχτυωτές κάλτσες - Η λαμπερή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο Kick off party του Madwalk 2023

Οι φωνές πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με μαύρο σακάκι, δερμάτινη μίνι φούστα και διχτυωτές κάλτσες - Η λαμπερή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο Kick off party του Madwalk 2023

Απόψε, Δευτέρα 23/10, πραγματοποιείται το Kick off party του Madwalk 2023 και ένας ένας οι διάσημοι κάνουν την εμφάνισή τους στο ροζ, αυτή τη φορά, χαλί. Εκεί βρίσκεται ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr για να μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν, καθώς και κάποιες από τις πιο λαμπερές παρουσίες.

Από τους πρώτους που περπάτησαν στο χαλί είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία φόρεσε ένα μαύρο σακάκι με κουμπιά, μία μαύρη δερμάτινη και μίνι φούστα, δημιουργίες της Chanel, χαμηλά τακούνια με φιόγκο και διχτυωτές κάλτσες, καπιτονέ τσάντα και χρυσά κοσμήματα στα αυτιά και στα χέρια της. Το μακιγιάζ της είναι φυσικό με λάμψεις!

Δείτε επίσης: Χωρίς μακιγιάζ στο πλευρό του Ηλία Κρασσά - Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από το ταξίδι τους στη Γαλλία

Η εκρηκτική εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο Kick off party του Madwalk 2023

«Από εμένα είναι "ναι"», της φώναζαν πίσω από τις κάμερες, με την ίδια να το απολαμβάνει και να χαμογελάει.

Είναι η παρουσιάστρια της επίσημης βραδιά

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα πρόσωπο, που γνωρίσαμε σε πρώτο επίπεδο μέσα από την πορεία της στο χώρο της μόδας και του modeling και στη συνέχεια τη μάθαμε ακόμα καλύτερα από την απόφασή της να ενασχοληθεί με την παρουσίαση.

Και επίσημα είναι γνωστό, πως η Βίκυ Καγιά θέλει φέτος να κάνει ένα διάλλειμα από τα τηλεοπτικά, όχι όμως και συνολικά από τις πασαρέλες, που τόσο αγαπάει, καθώς την Τρίτη (10/10) κυκλοφόρησε μία ευχάριστη ανακοίνωση για εκείνη.

Δείτε επίσης φωτογραφίες από τα 45α γενέθλια της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο.

Το MadWalk 2023 έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do! Στο μοναδικό θεσμό στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, hostess της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Φέτος, το MadWalk 2023 παρουσιάζει τους «The Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors, Άννα Μαρία Βελλή, Φωτεινή Αριστακεσιάν, Δανάη Γεωργαντά και το μοντέλο Edward Stergiou, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα επιμέρους projects που θα ανακοινωθούν σύντομα, στο πλαίσιο του θεσμού.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!