Στα κιτρινόμαυρα η οικογένεια Αϊβάζη - Κορινθίου: Γελούσαν στις κερκίδες του γηπέδου της ΑΕΚ με την κόρη τους, Ισμήνη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

NDP

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ισμήνη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ! Περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί της και μία από τις αγαπημένες τους οικογενειακές εξόδους είναι εκείνη στο γήπεδο της ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά, αφού και οι τρεις τους είναι φανατικοί οπαδοί.

Στον αγώνα κατά της Μαρσέιγ βρέθηκαν, λοιπόν, τις προάλλες και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές. Και οι τρεις ήταν ντυμένοι με φούτερ και μπλούζες της κιτρινόμαυρης ομάδας, παρακολουθούσαν με τεράστιο ενδιαφέρον το ματς, σχολίαζαν και γελούσαν μεταξύ τους.

Expand player

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή, το τελευταίο διάστημα διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο όσον αφορά στα προσωπικά της, καθώς είναι ερωτευμένη και σε σχέση με ένα αγόρι, το οποίο δεν διστάζει να παρουσιάσει μέσα από τα social media της (δείτε εδώ τα φιλιά τους μπροστά στην κάμερα).

Η οικογενειακή έξοδος Αϊβάζη, Κορινθίου με την κόρη τους, Ισμήνη, στο γήπεδο

Η λαμπερή εμφάνιση της νεαρής την ημέρα της γιορτής της

Ημέρα χαράς ήταν η Παρασκευή (1/9) για το σπίτι του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου, καθώς γιόρταζε η κόρη τους Ισμήνη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα έχει πάρει στοιχεία και από τους δύο της γονείς.

Οι δύο ηθοποιοί θέλησαν να ευχηθούν και δημόσια στην κόρη τους μέσα από τους λογαριασμούς, που διατηρούν στο instagram (δείτε εδώ το viral βίντεο του Αϊβάζη με την κόρη του στο Tik Tok).

Από τη μεριά του ο Γιάννης Αϊβάζης της ευχήθηκε με μία κοινή τους φωτογραφία φορώντας τη μπλούζα της ΑΕΚ, ενώ η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από βραδινή έξοδο της Ισμήνης.

«Χρόνια πολλά ομορφιά μου, αεκαρα μου , φιλαράκι μου !!! Να σε χαιρόμαστε και να σε θαυμάζουμε πάντα ζωή μου !!!
Σε Λατρεύω Ισμηνου μου», έγραψε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Χρόνια πολλά νινί μου…
να χαιρόμαστε το υπέροχο πριγκιπικό σου όνομα!
Σ ´αγαπώ από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα! Όλα για εσένα!», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.