Ολόκληρη γυναίκα και full in love η κόρη της Κορινθίου & του Αϊβάζη - Τα χάδια και το φιλί στο στόμα με το αγόρι της (Βίντεο)

Μεγάλωσε πολύ η Ισμήνη Αϊβάζη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν φέρει στον κόσμο μια κόρη την Ισμήνη Αϊβάζη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και όσο περνάει ο καιρός δε μοιάζει σε εκείνο το μικρό κορίτσι, που βλέπαμε σε εξόδους με τους γονείς της.

Η Ισμηνή διατηρεί τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο την είδαμε να δείχνει το αγόρι της και το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο η νεαρή και ο καλός της ποζάρουν μαζί στην κάμερα, πειράζει ο ένας τον άλλον και στη συνέχεια ακολουθεί ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με το αγόρι να την πιάνει τρυφερά από τη μέση.

Δείτε επίσης: «Ρε φίλε, που το σκέφτηκες αυτό;» - Η αντίδραση του Αϊβάζη σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κόρη του

Ο έρωτας της κόρης του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου

Η αποκάλυψη του Αϊβάζη για την εγκυμοσύνη της Κορινθίου

«Το παιδί ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και όταν είσαι στα πολλά, πολλά, πολλά μέλια...Γυρίσαμε από ένα ταξίδι - ήμασταν 2,5-3 μήνες μαζί - και γυρίσαμε από τη Νέα Υόρκη και η Μαρία ήταν ήδη έγκυος και γυρνώντας πίσω, λοιπόν, η ιστορία λέει, ότι η Μαρία είχε κάνει τότε ένα γκεστ στα Υπέροχα Πλάσματα, αν θυμάμαι καλά και με πήραν τηλέφωνο - ένα παιδί, ήξεραν ότι ήμασταν μαζί - και μου λένε ''Γιάννη η Μαρία λιποθύμησε''. Πήγα την πήρα και την πήγα σε νοσοκομείο διακριτικά.

Εκεί, που την εξέταζαν και κάποια στιγμή με φωνάζουν μέσα και μου χαμογελούσαν όλοι. Μου το ανακοίνωσαν εκεί, η Μαρία δεν το ήξερε, το ήξερε, θα της το έλεγε ο γιατρός μαζί μου...και η Μαρία έλεγε: ''Αποκλείεται, αποκλείεται''.

Ξέρεις, ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση να κρατήσουμε την Ισμήνη και να ξεκινήσουμε μια κοινή πορεία μαζί. Συνειδητά έγινε δηλαδή, δεν έγινε τίποτα τυχαίο. Μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, νομίζω και επιβραβεύτηκε για αυτό», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.