«Ρε φίλε, που το σκέφτηκες αυτό;» - Η αντίδραση του Αϊβάζη σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κόρη του

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ρε φίλε, που το σκέφτηκες αυτό;» - Η αντίδραση του Αϊβάζη σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κόρη του

O Γιάννης Αϊβάζης ανάμεσα σε πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης, έδωσε το παρών σε event καταστήματος ρούχων και δεν δίστασε να παραχωρήσει δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί για να καταγράψουν τα πάντα. Ο ηθοποιός λοιπόν, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την κόρη του.

«Εάν αποφασίσει να κάνει καριέρα στην υποκριτική και θέλει να πάρει την απόφαση να αλλάξει το επώνυμο της για να μην τη συγκρίνουν με τους γονείς της, θα σε βρει σύμφωνο ή θα ήθελες να συνεχίσει το επώνυμο Αϊβάζη και στην υποκριτική», του είπε ο δημοσιογράφος.

Μην ξεχνάμε πως η Ισμήνη έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε πολύ επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης και είχε συζητηθεί για την υποκριτική της.

Η αντίδραση του Αϊβάζη στην ερώτηση για την κόρη του

«Ρε φίλε, που τη σκέφτηκες αυτή την ερώτηση; Δεν την έχω σκεφτεί καν. Αλήθεια σου λέω, ούτε καν μου έχει περάσει από το μυαλό», είπε αρχικά παθαίνοντας σοκ.

Και απάντησε: «Το παιδί θα κάνει ότι θέλει. Οι μπαμπάδες και οι μαμάδες είναι δίπλα από παιδιά τους για να μπορέσουν να στηρίξουν οποιαδήποτε απόφασή τους».

Τα τρυφερά λόγια για την κόρη του

Ο Γιάννης Αϊβάζης καλεσμένος στην εκπομπή ''Μαμά - δες'' έκανε δημόσιες εξομολογήσεις και αποκαλύψεις για την οικογένειά του, τις δύο γυναίκες της ζωής του, Ισμήνη και Μαρία Κορινθίου.

Ο ηθοποιός μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την πρώτη φορά, που είδε την κόρη του να παίζει στην τηλεόραση και να ακολουθεί ουσιαστικά επισήμως τον καλλιτεχνικό χώρο, που ανήκει ο ίδιος και η σύζυγός του.

«Το παιδί ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και όταν είσαι στα πολλά, πολλά, πολλά μέλια...Γυρίσαμε από ένα ταξίδι - ήμασταν 2,5-3 μήνες μαζί - και γυρίσαμε από τη Νέα Υόρκη και η Μαρία ήταν ήδη έγκυος και γυρνώντας πίσω, λοιπόν, η ιστορία λέει, ότι η Μαρία είχε κάνει τότε ένα γκεστ στα Υπέροχα Πλάσματα, αν θυμάμαι καλά και με πήραν τηλέφωνο - ένα παιδί, ήξεραν ότι ήμασταν μαζί - και μου λένε ''Γιάννη η Μαρία λιποθύμησε''. Πήγα την πήρα και την πήγα σε νοσοκομείο διακριτικά.

Εκεί, που την εξέταζαν και κάποια στιγμή με φωνάζουν μέσα και μου χαμογελούσαν όλοι. Μου το ανακοίνωσαν εκεί, η Μαρία δεν το ήξερε, το ήξερε, θα της το έλεγε ο γιατρός μαζί μου...και η Μαρία έλεγε: ''Αποκλείεται, αποκλείεται''.

Ξέρεις, ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση να κρατήσουμε την Ισμήνη και να ξεκινήσουμε μια κοινή πορεία μαζί. Συνειδητά έγινε δηλαδή, δεν έγινε τίποτα τυχαίο. Μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, νομίζω και επιβραβεύτηκε για αυτό», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.