Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Την ''έλουσαν'' με γαρύφαλλα χορεύοντας ''καυτό τσιφτετέλι'' - Με εξώπλατο και εντελώς εφαρμοστό φόρεμα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

NDP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια πρόσφατη νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια και ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr που ήταν εκεί την απαθανάτισε να χορεύει με το εντυπωσιακό της φόρεμα, που ομολογουμένως έκλεψε την παράσταση.

Στο Nox έκανε νυχτοπερπατήματα η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και όπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες απολάμβανε τον χορό της, όσο της έριχναν γαρύφαλλα στην πλάτη - μιας και το φόρεμα της είχε μεγάλο άνοιγμα στο πίσω μέρος.

Expand player

Η εντυπωσιακή έξοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στα μπουζούκια

Χαμογελαστή με πολύ καλή διάθεση ήταν λοιπόν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχοντας επιλέξει ένα εξώπλατο maxi φόρεμα σε μπρονζέ χρώμα με βαθύ σκίσιμο (δείτε εδώ γιατί πέρασε τρεις ημέρες και τρεις νύχτες με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο).

Το διατροφικό της πλάνο για κορμί ''λαμπάδα''

Με ένα instagram story, που έκανε στο παρελθόν η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους φίλους της, πως ξεκινάει διατροφή. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να δείξει τι περιλαμβάνει ένα ημερήσιο πλάνο της, με το πρωινό, μεσημεριανό και το βραδινό της να μην ξεπερνάνε τις 1.200 θερμίδες.