Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τρεις μέρες και τρεις νύχτες με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

“Άρωμα” επανασύνδεσης και νέα αρχή;

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μεγάλος ντόρος έγινε από την περασμένη εβδομάδα στους κύκλους της showbiz, όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εθεάθη σε κοσμικά event με τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο στην Θεσσαλονίκη και όσα μάτια τους είδαν, άλλα τόσα στόματα άνοιξαν και άρχισαν να μιλάνε για επανασύνδεση του ζευγαριού.

Πόση σχέση όμως έχουν οι φήμες με την αλήθεια;

Όταν μερικές μέρες πριν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδειχνε στην κάμερα το μονόπετρο που φορούσε στο δάχτυλό της (δείτε εδώ το βίντεο) και έλεγε στους δημοσιογράφους ότι είναι το δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο ο πρώην άντρας της Αριστομένης Γιαννόπουλος με την πρόταση γάμου, κάποιοι ήδη άρχισαν να υποψιάζονται ότι η αναφορά αυτή από εκείνη δεν έγινε άστοχα και ότι ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσά τους είχε ήδη ξεκινήσει.

«Είναι παλιό το μονόπετρο, μου αρέσει και αγαπώ τα κοσμήματα, οπότε συνεχίζω να το φορώ. Είναι κρίμα να το κλείσω στο συρτάρι. Είναι το μονόπετρο της πρότασης από τον προηγούμενό μου γάμο. Μου αρέσει πάρα πολύ και μου ταιριάζει, οπότε γιατί όχι;» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και οι δηλώσεις αυτές μας γύρισαν πάλι πίσω στο πάλαι ποτέ έτος του 2020, όταν το μοντέλο και επιχειρηματίας έπαιρνε διαζύγιο από τον πλαστικό χειρούργο και διέκοπταν κάθε επαφή.

Παναγιώταρου – Γιαννόπουλος: Άρωμα επανασύνδεσης και νέα αρχή;

Αριστομένης Γιαννόπουλος και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
28-11-2016 Mall-Village Cinemas.Πρεμιέρα ταινίας "The Bachelor".Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Αριστομένης Γιαννόπουλος
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι αν και Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος χώρισαν φιλικά και διατήρησαν τυπικές μεν αλλά καλές σχέσεις μεταξύ τους αρχικά, στη συνέχεια, μετά από την σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον νικητή του “SurvivorΣτάθη Σχίζα, το πρώην ζευγάρι διέκοψε κάθε επαφή και απέφευγε να μιλάει για το παρελθόν.

4 χρόνια μετά η κοινή τους εμφάνιση στην συμπρωτεύουσα, που συνοδευόταν από τρυφερά ενσταντανέ (δείτε τα εδώ), έριξαν “άρωμα” επανασύνδεσης ενώ κάποιες πηγές υποστήριξαν ότι το ζευγάρι ναι μεν δεν θέλει να δημοσιοποιήσει ακόμα κάτι επίσημα, όμως ήδη δοκιμάζει να κάνει μια νέα προσπάθεια. Οι κακές γλώσσες μάλιστα συμπλήρωναν ότι υπήρξε μια ενόχληση από την πλευρά του Στάθη Σχίζα, μόλις ενημερώθηκε και εκείνος για την κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από εκείνον.

Τρεις μέρες και τρεις νύχτες μαζί στην Θεσσαλονίκη!... «Στην περίπτωση που οι σχέσεις τους ήταν όπως παλιά δεν θα έκαναν μαζί αυτό το ταξίδι» λένε κάποιοι. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έκαναν με τον τρόπο τους, αυτές τις φήμες επανασύνδεσης να μοιάζουν με αλήθεια, καθώς έδειχναν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον στο νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας που πήγαν να διασκεδάσουν ...«Το μόνο βέβαιο είναι ότι μαζί πήγαν στην Θεσσαλονίκη και μαζί γύρισαν πίσω. Το μέλλον θα δείξει εάν θα είναι πάλι μαζί» μας μεταφέρει πρόσωπο του κοντινού τους περιβάλλοντος...