Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στα μπουζούκια με τον πρώην σύζυγό της! Το παρασκήνιο της συνάντησης

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στα μπουζούκια με τον πρώην σύζυγό της! Το παρασκήνιο της συνάντησης

Ποιος είπε ότι οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ; Σίγουρα όχι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην σύζυγός της Αριστομένης Γιαννόπουλος, που βρέθηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Θοδωρής Φέρρης, και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα η γοητευτική influencer αποκάλυπτε πως ακόμα φοράει το μονόπετρο απ' τον γάμο τους.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ από τη Νάνσυ Παραδεισανού, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι του Barbarella, ενώ ταξίδεψαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, άρα δεν ήταν σύμπτωση το γεγονός ότι πόζαραν μαζί στον φακό, έχοντας παρέα και τον κοινό τους φίλο Χάρη Σιανίδη. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι το κλίμα ανάμεσα στους δύο πρώην είναι πολύ όμορφο, και έχουν αφήσει πίσω τους τα αμήχανα συναισθήματα που ενδεχομένως προκαλεί ένας χωρισμός.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ:

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με μονόπετρο στο χέρι στη νέα της έξοδο - «Να ζήσετε», της έλεγαν οι δημοσιογράφοι

Το μονόπετρο του Αριστομένη που κρατάει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μία... παρεξήγηση έλαβε χώρα σε πρόσφατη συνάντηση της Αλεξάνδρας με τις κάμερες, καθώς είδαν το μονόπετρο στο χέρι της, και της εύχονταν να ζήσει, ενώ όπως ξεκαθάρισε εκείνη, είναι το δώρο του Αριστομένη. «Αν υπήρχε ευχάριστο γεγονός όπως πρόταση γάμου θα το ξέρατε. Είναι από τον προηγούμενο μου γάμο, είναι ένα μονόπετρο που μου αρέσει. Γιατί να το κλείσω στο συρτάρι; Είναι πολύ όμορφο», είπε χαρακτηριστικά η γοητευτική influencer.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος από την πλευρά του έχει δηλώσει: «Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανα στην Αλεξάνδρα ήταν η πρόταση γάμου με το μονόπετρο. Έχει τύχει να είμαι με σύντροφο μου και να μου τηλεφωνήσει η Αλεξάνδρα και το αντίστροφο. Και εγώ την κάλεσα ενώ ήταν με τον σύντροφό της. Με την Αλεξάνδρα έχουμε μια καλή σχέση και την έχουμε συντηρήσει. Παντρευτήκαμε... Έχουμε ξεκάθαρη σχέση, δεν μπορεί να την παρεξηγήσει κανένας».