Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με μονόπετρο στο χέρι στη νέα της έξοδο - «Να ζήσετε», της έλεγαν οι δημοσιογράφοι

Ποιος της το έδωσε τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με μονόπετρο στο χέρι στη νέα της έξοδο - «Να ζήσετε», της έλεγαν οι δημοσιογράφοι

Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησε την Πέμπτη 25/1 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του My style rocks, λαμπερή όπως πάντα άλλωστε, στάθηκε μπροστά στις κάμερες και παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών.

Αυτό όμως που παρατήρησαν και την ρώτησαν σχετικά, ήταν για ένα μονόπετρο που φορούσε στο χέρι της και "έβγαζε μάτι". Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να της πουν «Να ζήσετε».

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το μονόπετρο

«Αν υπήρχε ευχάριστο γεγονός όπως πρόταση γάμου θα το ξέρατε. Είναι από τον προηγούμενο μου γάμο, είναι ένα μονόπετρο που μου αρέσει. Γιατί να το κλείσω στο συρτάρι; Είναι πολύ όμορφο», ξεκαθάρισε ωστόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να μην ξεκινήσουν σχολιασμοί.

Δείτε επίσης: Παραλίγο να "πέσει" πάνω στον πρώην της - Το "έσκασε" από το πάρτι η Παναγιώταρου όσο ο Σχίζας πάρκαρε

Η σχέση της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, χρόνια μετά το διαζύγιό τους.

Ο πλαστικός χειρούργος αναφέρθηκε επίσης και στην αιχμηρή δήλωση που έκανε για εκείνον ο πρώην σύντροφος της επιχειρηματία, Στάθη Σχίζα - δείτε εδώ τι είχε πει.

«Έχει τύχει να είμαι με σύντροφο μου και να μου τηλεφωνήσει η Αλεξάνδρα και το αντίστροφο. Και εγώ την κάλεσα ενώ ήταν με τον σύντροφό της. Με την Αλεξάνδρα έχουμε μια καλή σχέση και την έχουμε συντηρήσει. Παντρευτήκαμε... Έχουμε ξεκάθαρη σχέση, δεν μπορεί να την παρεξηγήσει κανένας», ανέφερε αρχικά για την πρώην σύζυγό του.

«Θα ξαναπαντρευόμουν αν μου το έβγαζε κάποια σχέση μου. Γιατί όχι», εξομολογήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Και δήλωση για τα όσα είχε πει ο Στάθης Σχίζας: «Δεν με προσέβαλε η δήλωση του Στάθη Σχίζα ότι εκείνος είχε πιο δυνατή η σχέση από ότι εγώ με την Αλεξάνδρα».

«Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανα στην Αλεξάνδρα ήταν η πρόταση γάμου με το μονόπετρο», αποκάλυψε.