Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Παραλίγο να ''πέσει'' πάνω στον πρώην της - Το ''έσκασε'' από το πάρτι όσο ο Σχίζας πάρκαρε

«Αν τη συναντούσα θα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Παραλίγο να ''πέσει'' πάνω στον πρώην της - Το ''έσκασε'' από το πάρτι όσο ο Σχίζας πάρκαρε

Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν ξεχωριστά δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού ΣουΣού καθώς το πρώην ζευγάρι έδωσε το παρόν σε κάλεσμα, που είχε για γενέθλια σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Πρώτη λοιπόν μίλησε στις κάμερες η Αλεξάνδρα αναφερόμενη μόνο στα επαγγελματικά της σχέδια. Στη συνέχεια, αφού κατέφθασε στο μαγαζί δηλώσεις παραχώρησε και ο Στάθης Σχίζας.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής φρόντισε να τον ενημερώσει, πως για λίγα λεπτά δεν πρόλαβε την πρώην σύντροφό του, η οποία αποχώρησε από το πάρτι. Ο Σχίζας δεν έδειξε να ξαφνιάζεται με την απουσία της, τονίζοντας πως άργησε ψάχνοντας να παρκάρει (δείτε εδώ τι απωθεί τον Σχίζα από μια γυναίκα).

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα

«Το My Style Rocks είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι το πρώτο μου ξεκίνημα και έχω πολλά να θυμάμαι. Δεν εξαρτάται από εμένα αν με δείτε σε κάποιο νέο κύκλο, αλλά από το κανάλι εξαρτάται. Δεν είμαι καθόλου ενήμερη για τις αλλαγές που θα δούμε, γιατί έλειπα στο εξωτερικό, οπότε δεν γνωρίζω τίποτα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Στάθης Σχίζας είπε από τη μεριά του σχολίασε την απουσία της Αλεξάνδρας: «Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά καμία φορά! Έψαχνα να βρω να παρκάρω και δεν έβρισκα. Αν τη συναντούσα θα ήμουν μια χαρά, τι έχουμε να χωρίσουμε; Όλα τέλεια! Καλά είμαι, ήρεμος και μόνος».

«Έχω τατουάζ το όνομα της, η Αλεξάνδρα όμως έχει του Αριστιμένη Γιαννόπουλου»

Να τα ξεκαθαρίσουμε γιατί όντως έγινε παρεξήγηση. Εγώ έχω τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας, η Αλεξάνδρα όμως, δεν έχει το δικό μου. Ο Αριστομένης και η Αλεξάνδρα έχουν το ίδιο τατουάζ. Δεν έχω ιδέα γιατί παρερμηνεύτηκε αυτό από τις εκπομπές. Δεν έχω παρατηρήσει τι έχει κάνει με τις κοινές μας φωτογραφίες στο instagram. Νομίζω τις έχε διαγράψει. Και εγώ τις έχω διαγράψει. Νομίζω ότι μπλοκάρεσαι γίνεται αυτό. Τότε μπλοκαριστήκαμε, τώρα δεν είμαστε follow αλλά είμαστε μια χαρά», είχε πει ο Στάθης Σχίζας στο Γειά Σου.