Yes I Do: Με στενό σατέν φόρεμα στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης - Πασίγνωστη δημοσιογράφος έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

NDP

Μια νέα εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram και έτσι η ελληνική showbiz αναμένει στο επόμενο διάστημα να υποδεχτεί ένα ακόμη μωράκι!

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο και CEO του Yes I Do, Mυρτώ Καζή. Η ίδια μάλιστα λίγες ημέρες αφότου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευχάριστη είδηση, την Πέμπτη 14/3 έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της.

Expand player

Δείτε επίσης: Yes I Do Catwalk: 10 επώνυμες που εντυπωσίασαν - Αυτή η μία που κέρδισε τον τίτλο της πιο "άκομψης νύφης"!

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση εγκυμονούσας Ελληνίδας δημοσιογράφου

Πιο αναλυτικά, ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τη Μυρτώ Καζή αποκλειστικά στο MEC Παιανίας στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια Yes I Do με τη δημοσιογράφο να εντυπωσιάζει μέσα από μακρύ σατέν φόρεμά της στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης.

Η ιδιαίτερη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της

«Με ατελείωτη χαρά, ενθουσιασμό, ανυπομονησία και συγκίνηση, μοιράζομαι μαζί σας πως σε λίγο καιρό ο Οδυσσέας και η Ιριάνα θα αποκτήσουν ένα αδερφάκι. Η οικογένειά μας μεγαλώνει και πλέον θα είμαστε 5. Ή πιο σωστά, 6!

Νιώθω απείρως ευγνώμων στο σύμπαν, τη φύση ή τον θεό, που με αξιώνει να γίνω μητέρα για τρίτη φορά και κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά προσπαθώ να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και η πιο σωστή και καλή μητέρα για τα παιδιά μου.

Σε μια παγκόσμια συγκυρία κατάφορα άδικη για τις γυναίκες, και χωρίς να θέλω να διαχωρίσω τα δυο φύλα, νιώθω πως η φύση μάς χάρισε απλόχερα κάτι που κανένας άνδρας δεν μπορεί να νιώσει. Η φύση μάς έδωσε την ευλογία για 9 μήνες να έχουμε δυο καρδιές μέσα στο σώμα μας.

Κλείνοντας, θέλω να στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια στις γυναίκες -κοντινές μου φίλες ή άγνωστες σε εμένα εκεί έξω- που ονειρεύονται και προσπαθούν να γίνουν μαμάδες. Όλα θα γίνουν, συνεχίστε να δείχνετε πίστη και δύναμη και όλα θα έρθουν. Από εμάς τους 6 λοιπόν. Αγάπη, αγκαλιές και χαμόγελα...» έγραψε η Μυρτώ Καζή.