Yes I Do Catwalk: 10 επώνυμες που εντυπωσίασαν - Αυτή η μία που κέρδισε τον τίτλο της πιο "άκομψης νύφης"!

Υπέροχες εμφανίσεις και bridal επιλογές που συζητήθηκαν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου το youweekly.gr βρέθηκε στη λαμπερή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του θεσμού "Yes I Do", όπου επώνυμες φοράνε παραμυθένιες δημιουργίες νυφικών από διάσημους Οίκους σε μια bridal πασαρέλα, που τραβά πάνω της όλα τα φλας.

Έτσι έγινε και φέτος, λοιπόν, με εμφανίσεις αγαπημένων μας σταρ στο catwalk "Yes I Do", όπου καθεμία ξεχωριστά έλαμψε μέσα σε υπέροχα νυφικά, κλασικά ή και εκκεντρικά, δημιουργώντας ένα πολυτελές θέαμα που κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων - και όχι μόνο.

Πολλά ήταν τα γνωστά ονόματα των celebrities της εγχώριας showbiz που είδαμε στην πασαρέλα, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή ως... νύφες, σε ένα ονειρικό σκηνικό με παλάτια, καταπράσινους κήπους, αγάλματα και σιντριβάνια, που θύμιζε αναγεννησιακή Ευρώπη.

Το MEC Παιανίας μεταμορφώθηκε σε αναγεννησιακό παλάτι και υποδέχτηκε 10 καταξιωμένους Οίκους νυφικών, πάνω από 50 Έλληνες και Ελληνίδες celebrities αλλά και πολλούς καλεσμένους, που απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μόδα και glam.

Κάποιες από τις επώνυμες φόρεσαν για πρώτη φορά νυφικό, ενώ άλλες έχουν ήδη βιώσει την εμπειρία του γάμου, ορισμένες επέλεξαν εντυπωσιακές τουαλέτες και φορέματα, ωστόσο όλες συμμετείχαν με χαρά στην πιο παραμυθένια και ρομαντική εκδήλωση της χρονιάς! Μία, πάντως, επώνυμη ήταν αυτή που έλαβε δικαίως τον τίτλο της πιο "άκομψης νύφης"!

Δες στη συνέχεια της φωτογραφίες που εξασφάλισε το youweekly.gr.

Οι 10 ωραιότερες νύφες της βραδιάς

Κάτια Ταραμπάνκο

ταραμπάνκο

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

ευαγγελινού

Κατερίνα Γερονικολού

γερονικολού

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

καλληφώνη

Ιωάννα Παλιοσπύρου

παλιοσπύρου

Ιωάννα Σιαμπάνη

σιαμπάνη

Τάνια Μπρεάζου

μπρεάζου

Βασιλική Ρούσσου

ρούσσου

Βρισηίδα Ανδριώτου

ανδριώτου

Χριστίνα Κανελλοπούλου

κανελλοπούλου

Οι πιο κομψές εμφανίσεις επώνυμων κυριών

Σταματίνα Τσιμτσιλή

σταματίνα τσιμτσιλή

Κατερίνα Ευαγγελινού

κατερίνα ευαγγελινού

Κάτια Δέδε

κάτια δέδε

Βάλια Χατζηθεοδώρου

βάλια χατζηθεοδώρου

Η πιο "άκομψη νύφη" της βραδιάς

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

βαλαβάνη

Ένα minimal νυφικό επέλεξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που δεν κολάκευε τη σιλουέτα της, δημιουργώντας ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα μεγάλα τατουάζ της που ήταν σε κοινή θέα.

Το καπέλο με φτερά στο κεφάλι της έβαλε μια μοδάτη πινελιά στο bridal style, κάνοντας εντυπωσιακό κοντράστ με το λιτό φόρεμα, προσθέτοντας ωστόσο έξτρα "όγκο" σε όλη την εικόνα της Ευρυδίκης. Συμπέρασμα; Η πιο "άκομψη νύφη" της βραδιάς με διαφορά!