Ένα σημαντικό βήμα στην επαγγελματική του πορεία έκανε ο Μπάμπης Λαζαρίδης, γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, καθώς συμμετείχε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Ελληνικής Μόδας, περπατώντας στην πασαρέλα. Ο νεαρός είχε δώσει νωρίτερα ένα πρώτο δείγμα των δυνατοτήτων του μέσα από τις auditions του GNTM, ωστόσο η συμμετοχή του στο fashion event αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο, αφού έκανε ένα ακόμη βήμα προς την πραγματοποίηση των ονείρων του.

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και τη μεγάλη υπερηφάνεια που αισθάνεται για τον γιο της. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να του στείλει δημόσια τις ευχές της, εξηγώντας παράλληλα γιατί δεν κατάφερε να βρίσκεται στο πλευρό του στην πρώτη του επίδειξη. Όπως αποκάλυψε, η συγκεκριμένη ημέρα συνέπεσε με την καθιερωμένη μετακίνησή της στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά τη σημαντική στιγμή του.

Αγγελική Ηλιάδη - Μπάμπης Λαζαρίδης
NDP Photo Agency

Το δημόσιο μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη στον γιο της

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως, παρά την απουσία της από την πρώτη του εμφάνιση στην πασαρέλα, σκοπεύει να βρεθεί στην Εβδομάδα Ελληνικής Μόδας την Κυριακή, ώστε να τον καμαρώσει από κοντά. Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα ενθάρρυνσης προς όλα τα νέα παιδιά που προσπαθούν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, προτρέποντάς τα να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια όταν συναντούν δυσκολίες.

«Θέλω να πω πόσο περήφανη είμαι για το παιδί μου, που σήμερα περπατάει στην Εβδομάδα Ελληνικής Μόδας. Είναι η πρώτη του επίδειξη. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω γιατί ως συνήθως είναι η μέρα που ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή όμως θα βρεθώ, στην Εβδομάδα Ελληνικής Μόδας…και θα θαυμάσω το παιδάκι μου. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Έτσι τα νέα παιδιά πρέπει να ακολουθούν τα όνειρά τους και όποια εμπόδια συναντάνε μπροστά τους, να μην σταματάνε ποτέ! Μωρό μου, σε λατρεύω, μπράβο σου!», ανέφερε στο βίντεό της.

Το 38ο Athens Fashion Week, η Εβδομάδα Ελληνικής Μόδας, διεξάγεται από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2026, φιλοξενώντας παρουσιάσεις και επιδείξεις δημιουργών από τον χώρο της ελληνικής μόδας.