Αληθινή ή Τοξική φιλία; 3+1 Τρόποι για να καταλάβεις αν η κολλητή σου σε ζηλεύει!

Τρόποι για να καταλάβεις τις αληθινές προθέσεις της κολλητής σου!

«Αληθινός φίλος είναι αυτός που γνωρίζει τα πάντα για εσένα και παρόλα αυτά σε αγαπάει»

Πέρασες και εσύ σίγουρα την φάση της ζωής σου, με φίλες που ζούσαν σαν «ξενιστές» από εσένα. Συγκεντρώσαμε, όλα τα στοιχεία που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν η σχέση με την κολλητή σου είναι αληθινή ή τοξική. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Από Τόνια Παυλάτου

Δείτε ακόμη: Στοματικό σ*ξ: Η απόλυτη τεχνική για να "τελειώσει» μια γυναίκα!

«Γιατί δεν μου απάντησες»

Οι σχέσεις αυτές έχουν ένα περίεργο σύνδρομο- Κοινά με το να είχες σχέση με τον πιο ζηλιάρη άντρα που θα γνωρίσεις ποτέ. Ο έλεγχος και η κριτική, είναι βασικό χαρακτηριστικό των τοξικών ανθρώπων.

«Κεφάλαιο Φθόνος»

Η ζήλια και ο φθόνος είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο συναίσθημα, μπορεί να έχει στοιχεία θαυμασμού, αλλά το δεύτερο μόνο κακίας. Μην προσπερνάς το υποσυνείδητο σου, γιατί μάλλον έχει δίκιο. Το να φοβάσαι να πεις κάτι στην φίλη σου, υποδηλώνει ποια είναι η πραγματική εικόνα που έχεις για εκείνη.

Δείτε ακόμη: Όταν αυτός που θες... είναι δεσμευμένος! Τι πρέπει τελικά να κάνεις;

«Ανταγωνισμός»

Ότι έχεις εσύ το θέλει και εκείνη. Εντάξει, δεν αναφέρομαι στα υλικά αγαθά, γιατί φίλες είστε και το κραγιόν σου πολύ πιθανόν να της αρέσει. Σου έχει τύχει, όμως, να διεκδικήσει κάποιον που θέλεις; Είναι ακραία περίπτωση, αλλά έτσι θα καταλάβεις ότι αυτές οι «φίλες», απλά δεν αντέχουν να έχεις κάτι καλύτερο εσύ. Ό,τι και να είναι αυτό!

«Όλοι χαίρονται με τις χαρές σου, αλλά στις λύπες...»

Προσωπικά, πιστεύω ακριβώς το αντίθετο! Αυτοί οι άνθρωποι, ζουν μέσα από το δικό σου πρόβλημα, γιατί κυριαρχεί η σκέψη: «υπάρχουν και χειρότερα». Στις πραγματικές χαρές, μόνο τους αληθινούς φίλους θα δεις να είναι ουσιαστικά ευτυχισμένοι, απλά και μόνο επειδή είσαι εσύ. Θυμήσου- Την κακία όλοι μπορούν να την αντιμετωπίσουν, την καλοσύνη πολύ λίγοι.

TAGS