Έλληνες & ξένοι διάσημοι εμφανίζονται μόνο με το μπουρνούζι τους [Photos]




Η μπουρνουζοπετσέτα η καλή είναι τόσο απαλή τραγουδούσε ο Παντελής Καναράκης και κανένας δε μπορούσε να φανταστεί τότε την επιτυχία που θα σημείωνε αυτό το τραγούδι. Κι όμως αν το σκεφτεί κανείς το μπουρνουζάκι είναι από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας κι αυτό το αποδεικνύουν και οι γκράντε ή αισθησιακές εμφανίσεις - άλλοτε στιλάτες κι άλλοτε όχι - διασήμων της ξένης αλλά και ελληνικής Showbiz.






Μια αισθησιακή φωτογραφία δημοσίευσε η Βίκυ Κάβουρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βγάζοντας selfie με το μπουρνούζι της και μόνο!


Τα λατρεύει τα μπουρνούζια η Φαίη. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τις εμφανίσεις της με αυτά; Θα τη δεις ουκ ολίγες φορές με μπουρνουζάκι στα Social Media.








Και ο σύζυγος Γιώργος Λιάγκας σε μια εμφάνιση με μπουρνουζάκι την οποία η Φαίη όπως δήλωσε στον αέρα βρίσκει πολύ γλυκιά.








Θυμήσου μια από τις πιο ανατρεπτικές φωτογραφήσεις της Ντέπυ Γκολεμά για το περιοδικό You. Ποζάρει με νάζι στην μπανιέρα της.








Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά βγάζοντας το μπουρνουζάκι του σε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση την εποχή των 10 μικρών Μήτσων.








Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές της φωτογραφίες. Ιδού μια και με το λευκό της μπουρνουζάκι!








Μια φωτογραφία της Φαίης Σκορδά να κάνει μποτέ με το μπουρνούζι της μόνο.








Αν δεν την αναγνώρισες σου το αποκαλύπτουμε: είναι η Βικτόρια Μπέκαμ το "πτώμα" με το μπουρνούζι.








Με φούξια μπουρνουζάκι και με πλάτη στο φακό η Σκορδά φαίνεται πως αγαπάει το ροζ!








Δέσποινα Βανδή και Μιχάλης Κουινέλης σε παλιά selfie στο κρεβάτι και με τη Γκαγκάκη στη μέση.








Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) λίγο πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards, με μισάνοιχτο μπουρνούζι Versace.








Τα λατρεύει τα μπουρνούζια η Βανδή! Το 2014 σε περιοδεία της με τον Κώστα Μαρτάκη βρίσκονταν στην Λήμνο όταν άνοιξαν οι ουρανοί!








Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με το μπουρνούζι της η Αντέλ στο εξώφυλλο "Rolling Stone"








Το 2013 η Βίκυ Καγιά είχε ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της με μπουρνουζάκι μπροστά από τον καθρέπτη του μπάνιου χλιδάτου ξενοδοχείου.








Η Άνιστον εμφανίστηκε με μπουρνούζι σε διαφημιστικό σποτ γνωστής αεροπορικής εταιρείας.








Η Σάσα Σταμάτη κάνει γκράντε είσοδο σε παλαιότερη πρεμιέρα της εκμπομπής «Το πρωινό» με ροζ μπουρνούζι και με ροζ πετσέτα στο κεφάλι.








Μια φυσική πόζα της Μαριέτας Χρουσαλά όπως είναι όταν βγαίνει από το μπάνιο.








Απο τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει ο Θεόδωρος Πάγκαλός που έγινε εις διπλούν viral με τα χρωματιστά του μπουρνουζάκια.