30 πασίγνωστοι Έλληνες και ξένοι που πάσχουν από κρυφές ασθένειες – Δες ποιοι είναι και τι ακριβώς έχουν!

Οι ιστορίες που συγκινούν!

Είναι επώνυμοι, είναι διάσημοι, αγαπημένοι μας άνθρωποι, τους έχουμε ξεχωρίσει για το ταλέντο τους αλλά υποφέρουν από κάποιες σπάνιες παθήσεις!

Είναι άνθρωποι δυνατοί, που δεν το βάζουν κάτω και παλεύουν να νικήσουν τη νόσο τους ο καθένας με τον δικό του τρόπο! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Μέσα από την αρρώστια τους προσπαθούν να περάσουν και το δικό τους προσωπικό μήνυμα στους ανθρώπους που πάσχουν και αυτοί από τις ίδιες ασθένειες, δίνοντάς τους κουράγιο και προσπαθώντας να τους κάνουν να σταθούν δυνατοί για να νικήσουν τη νόσο!

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι 30 διάσημες προσωπικότητες και από τι πάσχουν!

Η Ορθούλα Παπαδάκου τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Δείτε ακόμη: Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά! Οι πρώτες δηλώσεις... (Βίντεο)

Τη μάχη που έδωσε και δίνει με τον καρκίνο αποκάλυψε το πάλαι ποτέ μοντέλο Μάντα Παπαδάκου. Η Μάντα που ζει με την οικογένειά της στο Τορόντο του Καναδά αποκάλυψε τυχαία τον καρκίνο στο νεφρό της σε πρώιμο στάδιο.

Ανήμερα των γενεθλίων της και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media αποκαλύπτει την «μάχη» που δίνει με τον καρκίνο του μαστού η ηθοποιός και τραγουδίστρια Έφη Οικονομάκη!

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η δημοσιογράφος Νατάσσα Ράγιου ταλαιπωρείται από ψωρίαση.


Ο Νίνο πάσχει από «αθροιστική κεφαλαλγία». Η συγκεκριμένη ασθένεια προσβάλει έναν στους 10.000 ανθρώπους. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, πρόκειται για μία βασανιστική ασθένεια και μερικές φορές χάνεται μέσα στον πονοκέφαλό του.


Η Τζούλι Μασίνο είναι η πρέσβειρα καλής θελήσεως για την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη και μέσα από το νέο της τραγούδι «It's not taboo» περιγράφει τη δική της ιστορία με την ασθένεια.

Η όμορφη συνεργάτιδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Σοφία Μανωλάκου, αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, τη νόσο του Crohn. «Είναι μια ασθένεια που εξηγεί πολλά πράγματα για τα κιλά μου. Είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα του εντέρου, το οποίο υπερλειτουργεί και, αναγκαστικά, χάνω κιλά».

Η Γωγώ Μαστροκώστα μας είχε σοκάρει όταν αποκάλυψε πριν από χρόνια ότι παλεύει με τον καρκίνο του μαστού!
Ο Θάνος Ανεστόπουλος, ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής του σημαντικού ελληνικού ροκ συγκροτήματος, «Διάφανα Κρίνα», ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πάσχει από μεταστατικό καρκίνο των οστών.


Η Έλλη Κοκκίνου πάσχει από κοιλιοκάκη, μια ασθένεια αρκετά σπάνια, αφού βάσει ερευνών, την έχουν περίπου ένας στους 3.000 - 4.000 ανθρώπους. Η τραγουδίστρια δε μπορεί να φάει οποιοδήποτε φαγητό περιέχει γλουτένη.


Το 2007 η Ρούλα Κορομηλά άρχισε να έχει έντονη μυϊκή αδυναμία, αδικαιολόγητη κόπωση, απώλεια βάρους πόνους στις αρθρώσεις (αρθραλγείες), δυσκολία στην αναπνοή. Μετά από επώδυνες εξετάσεις που διήρκησαν περίπου 15 μέρες, οι γιατροί κατέληξαν ότι το αυτοάνοσο νόσημα «ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσιτιδα». Το νόσημα αυτό, αρκετά σπάνιο στην εμφάνισή του, χαρακτηρίζεται από φλεγμονώδεις αλλοιώσεις του μυϊκού συστήματος, είναι χρόνιο νόσημα με υφέσεις και εξάρσεις, μη θεραπεύσιμο και απαιτεί συνεχή και δια βίου ιατρική παρακολούθηση.


Ο Γιώργος Χρανιώτης τα τελευταία 10 χρόνια περίπου ταλαιπωρείται από ψωρίαση.

Η σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον σόκαρε με την αποκάλυψη ότι έχει ηπατίτιδα C, η οποία επιβαρύνει αρκετά το συκώτι της. Από τότε που το ανακάλυψε δεν έκοψε τα κοκτέιλ, αλλά έγινε ... φυτοφάγος και άρχισε γυμναστική.

Ο Τομ Χανκς μπορεί να είναι ένας από τους πιο δικτυωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ... παραμένει όμως τρωτός στις ασθένειες. Ο Χανκς έχει διαβήτη από τα 36 του χρόνια και δηλώνει ηλίθιος που δεν φρόντισε να τρέφεται σωστά από νωρίς.


Η Μάιλι Σάιρους κυκλοφορεί ως επί το πλείστον γυμνή... κακώς όμως γιατί το να κρυώσει δεν θα κάνει καθόλου καλό στην καρδιά της. Το 2009 διαγνώστηκε με σοβαρή ταχυκαρδία και πέρασε πολλές εβδομάδες στο νοσοκομείο. Από τότε κάνει ... τα ίδια και χειρότερα!


Η Ναόμι Κάμπελ, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα σε όλο τον πλανήτη, έχει αλωπεκία έλξης. Το διάσημο μοντέλο έφτασε να εμφανίζει σημαντική αραίωση μαλλιών στο μέτωπο, το οποίο έχει μετατοπιστεί σχεδόν στο κέντρο του κρανίου.

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιάζει τόσο τέλεια στις φωτογραφήσεις... και όμως πάσχει από ψωρίαση!
Η ηθοποιός Κάθλιν Τέρνερ πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Όταν ο γιατρός της της είπε ότι θα περάσει όλη τη ζωή της σε αναπηρικό καροτσάκι... εκείνη τον απέλυσε και παλεύει τη νόσο της παλικαρίσια!

Δείτε ακόμη: ΑΝΤ1: Τρίβουν τα μάτια τους με παρουσιάστρια και δεν είναι η Σκορδά!

Η Σερ αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάσχει, από το 1991, από σοβαρή καρδιακή πάθηση (Myalgicencephalomyelitis), που μπορεί να προκαλέσει βλάβες στον εγκέφαλο, στο γαστρεντερικό σύστημα και φυσικά στο καρδιακό σύστημα.

Η γνωστή ηθοποιός και κάτοχος Όσκαρ, Χάλι Μπέρι έχει διαβήτη από τα 22 της χρόνια. Είναι μια από τις ηθοποιούς που έχουν πασχίσει αυτό το θέμα υγείας να μην αποτελέσει εμπόδιο, ούτε ακόμα στο να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα μετά τα 40.

Η Σελίνα Γκόμεζ, το ποπ είδωλο της νέας γενιάς πάσχει από λύκο και τον αντιμετώπισε με σχήμα χημειοθεραπείας.

Ο μεγάλος ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν πάσχει από χρόνια ινομυαλγία. Η ασθένεια προκαλεί αφόρητους χρόνιους πόνους στους μύες, στους τένοντες και στους ιστούς.


Η Τόνι Μπράξτον διαγνώστηκε με σοβαρή μορφή λύκου και APS όταν ήταν μόλις 15 ετών. Ο θείος της έχει φύγει από τη ζωή από την ίδια ασθένεια.


Η Τζούλια Ρόμπερτς - μητέρα τριών παιδιών - έχει διαγνωστεί με μια σπάνια ασθένεια που εξασθενεί την όρασή της. Η ασθένεια αυτή σταδιακά θα οδηγήσει στην οριστική τύφλωσή της. Σύμφωνα με κάποια από τα δημοσιεύματα, η Ρόμπερτς είναι τυφλή από το ένα μάτι της εκ γενετής, και δυστυχώς η όρασή της από το άλλο μάτι της έχει μειωθεί σε σημείο που δεν πρέπει να οδηγεί αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 5/2: Τρελές ανατροπές και ατελείωτη μάχη για γερά νεύρα! Δείτε τα νούμερα αναλυτικά...

Οι γιατροί διέγνωσαν ένα μεγάλο πρόβλημα στην ακοή του frontman του συγκροτήματος AC / DC, Brian Johnson. Μετά τη διάγνωση του προβλήματος στην ακοή, οι γιατροί συμβούλευσαν τον Τζόνσον να σταματήσει αμέσως τις εμφανίσεις γιατί κινδυνεύει με ολική απώλεια της ακοής του, κάτι που είναι από τα πιο επώδυνα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε έναν μουσικό.

Ο Μάικλ Φοξ πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον, ο οποίος όταν έμαθε τη διάγνωση, αρνούμενος να δεχτεί την πραγματικότητα, άρχισε να πίνει. Σήμερα έχοντας κερδίσει το στοίχημα της αποτοξίνωσης από το αλκοόλ έχει αφιερωθεί στη μάχη ενάντια της νόσου, από την οποία ακόμη ταλαιπωρείται. Προσφέρει βοήθεια σε ασθενείς με Πάρκινσον, ενώ έχει συστήσει ίδρυμα που φέρει το όνομά του, με στόχο την έρευνα για τη διάγνωση και την καταπολέμηση της νόσου Πάρκινσον.

Πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαβάσαμε ότι ο ευέξαπτος χολιγουντιανός σταρ Μπάλντγουιν πάσχει από χρόνια νόσο του Lyme.

Το supermodel Κρίστι Τέρλινγκτον έχει εμφύσημα - μια νόσο που καταστρέφει την ελαστικότητα των αερόσακων (κυψελίδων) στους πνεύμονες. Έτσι οι αεραγωγοί στενεύουν, αφού η υποστήριξή τους είναι μικρότερη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της δυνατότητας πρόσληψης οξυγόνου από τον οργανισμό.

Εκδηλώνεται λόγω του καπνίσματος - από τα 16 της κάπνιζε πάνω από ένα πακέτο τη μέρα!
Το ποπ είδωλο, Αβρίλ Λαβίν κόντεψε να πεθάνει από ένα τσιμπούρι - κόλλησε τη νόσο του Lyme!

Ο τραγουδιστής των The Smiths, Μόρισεϊ παλεύει με τον καρκίνο και έχει ήδη κάνει απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις.