Βίκυ Καγιά: «Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας» - Η αποκάλυψη που είχε κάνει για τον πρώην σύζυγο της!

Για ποιο λόγο είχαν χωρίσει;

«Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας», είχε αποκαλύψει η Βίκυ Καγιά για τον πρώην σύζυγο της σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Joy».

Ο Νίκος Κριθαριώτης με τον οποίο η παρουσιάστρια είχε παντρευτεί το 2010, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του χθες το απόγευμα.

Expand player

Όταν η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη πήρε την απόφαση να πάρουν διαζύγιο είχε πει στην συνέντευξη της:

«Οι λόγοι που δεν πετυχαίνουν οι σχέσεις είναι πολλοί. Κατ’ αρχάς, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Είναι πως έχει μάθει ο ένας, πως έχει μάθει ο άλλος, πόσα χιλιόμετρα έχει γράψει. Δεν θεωρώ ότι ο γάμος μου δεν πέτυχε επειδή είχα μάθει να είμαι πολύ ανεξάρτητη. Δεν ταιριάξαμε. Δεν ήμασταν συμβατοί. Πιστεύαμε, πήγαμε με τις καλύτερες προθέσεις να παντρευτούμε, λέγαμε ότι αυτό θέλουμε, αλλά τελικά δεν ήμασταν καθόλου ταιριαστοί, ήμασταν η μέρα και η νύχτα.

Και όμως γίνεται να το καταλάβεις ότι δεν ταιριάζεις μετά το γάμο. Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, δίνει μια βαρύτητα στη σχέση. Εκεί βγαίνουν τα θέματα. Πριν είσαι στο πιο χαλαρό, νομίζω ότι λειτουργούν πιο καλά τα πράγματα όταν δεν έχεις την ευθύνη του γάμου. Δεν σε αλλάζει ο γάμος, σε αλλάζει η κατάσταση του γάμου. Οι οικογένειες που έρχονται πιο κοντά, οι αποχρώσεις, αλλάζουν τα πράγματα, όλο γίνεται πιο επίσημο και περιμένουν όλοι γύρω σου να συμπεριφέρεσαι πιο επίσημα. Δεν πιστεύω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, οι άνθρωποι τα κάνουν αυτά μεταξύ τους και έχει να κάνει με το αν ταιριάζουν. Κάποιοι μπορεί να ταιριάζουν στην αρχή και μετά να αλλάζουν και να μην έχουν ούτε τον χρόνο να καταλάβουν ότι κάτι έχει αλλάξει και έχουν βολευτεί απλά και το καταλαβαίνουν αργότερα… Δεν φταίει κανείς σ’ αυτές τι περιπτώσεις, συμβαίνουν αυτά. Και οι δυο φταίνε σε έναν χωρισμό…

Καλά έκανα και παντρεύτηκα. Είδα τον εαυτό μου, τις αντοχές μου. Έμαθα ότι ο γάμος δεν είναι κάτι δεδομένο, θέλει διαρκή προσπάθεια, διεκδίκηση και είναι κάτι πολύ σοβαρό».

Βίκυ Καγιά: Το πέδιλό της σε κάνει Ελληνίδα θεά και είναι σε έκπτωση! Μόνο με 10 ευρώ!

Το πέδιλο της Βίκυς Καγιά σε κάνει Ελληνίδα θεά και είναι σε έκπτωση! Βρείτε το μόνο με 10 ευρώ σε όλα τα καταστήματα!

Το απόλυτο fashion icon έκανε για μια ακόμα φορά μια εμφάνιση - κόλαφο! Η καλλονή Βίκυ, επέλεξε gladiator πέδιλα σε μαύρο χρώμα, που φοριούνται όλη μέρα και έχουν έμπνευση την αρχαία Ελλάδα!

Βίκυ Καγιά: Το μαύρο παπούτσι της έρχεται από το παρελθόν και σαρώνει! Κοστίζει 29 ευρώ!

Εμείς τα εντοπίσαμε στα migato με έκπτωση σε τιμή σοκ! Από 57 ευρώ τα βρίσκεις πλέον στα 10 σε περιορισμένα κομμάτια. Κοινώς... ίσα που τα προλαβαίνεις! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε λευκό φόρεμα κι όλοι κοιτούσαν τα... φτερά που είχε στο τέλος! Βγαλμένο από παραμύθι...

Φόρεσε λευκό φόρεμα η Βίκυ Καγιά κι όλοι κοιτούσαν τα... φτερά που είχε στο τέλος! Είναι βγαλμένο από παραμύθι... Θα το αγοράζατε;

Πιο λαμπερή από ποτέ είναι η παρουσιάστρια του STAR σε κάθε εμφάνισή της και πρόσφατα μάλιστα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό αφού επέλεξε μια δημιουργία πραγματική αποκάλυψη!

Πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με ένα λευκό φόρεμα και εννοείται πως επειδή φαινόταν τόσο ωραίο ψάξαμε και το βρήκαμε!

GNTM 2: Πανικός με Καγιά - Παπαγεωργίου! Τσακώθηκαν για μια παίκτρια που έβαλε τα κλάματα! (Βίντεο)

Το φόρεμα ανήκει στην εταιρεία Evi Grintela "The Shirt Dress" και είναι αυτό:

Δεν είναι πολύ εντυπωσιακό;

Βίκυ Καγιά: Εκείνη τα πήρε 55 ευρώ ενώ εσύ θα τα πάρεις μόνο 29! Τα παπούτσια "κροκόδειλος"...

Τα παπούτσια "κροκόδειλος" είναι αυτά που εσύ θα πάρεις μόνο 29 ευρώ ενώ εκείνη, η Βίκυ Καγιά, τα πήρε 50 ευρώ! Βρίσκονται σε έκπτωση...

Η παρουσιάστρια του STAR φημίζεται για το στιλ και την φινέτσα της και σε κάθε της εμφάνιση όλες την κοιτάμε από πάνω μέχρι κάτω για να πάρουμε ιδέες! Σε μια πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το μάτι μας έπεσε πάνω σε ένα συγκλονιστικό παπούτσι, mules, που τώρα βρίσκεται σε έκπτωση και είναι άκρως οικονομικό!

GNTM 2: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι 22 παίκτριες που μπήκαν στο σπίτι!

Ανήκει στην εταιρεία Migato κι ενώ η αρχική του τιμή ήταν 55 ευρώ τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 29!

Θα το βρείτε εδώ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο "δύσκολο" παντελόνι και άγγιξε τελειότητα! Πολλές φοβούνται να το βάλουν πάνω τους...

Βίκυ Καγιά: Απίστευτο το μαύρο πέδιλο που φόρεσε! Έδωσε 55 ευρώ για να το πάρει αλλά τώρα έχει 30!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr