Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο "δύσκολο" παντελόνι και άγγιξε τελειότητα! Πολλές φοβούνται να το βάλουν πάνω τους...

Εσύ θα το δοκίμαζες;

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο

Πολλές φοβούνται να βάλουν πάνω τους το "δύσκολο" παντελόνι που φόρεσε η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά και άγγιξε την τελειότητα!

Mπορεί ένα ρούχο να σε ξεσηκώσει και κάνει το σώμα σου να θέλει να χορέψει σε ξέφρενους ρυθμούς; Μπορεί.

Ενα τέτοιο ρούχο φόρεσε και η παρουσιάστρια σε επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Shopping Star» στο Star Channel.

Ενα cropped παντελόνι με κρόσσια (από μεταλλικές lurex κλωστές) με την υπογραφή Space Simona Corsellini (από την συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019).

Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το παντελόνι με ό,τι πιο μίνιμαλ και κλασικό μπορεί να διαθέτει μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ενα μαύρο πουκάμισο.

Βίκυ Καγιά: Το αυτοκίνητό της μοιάζει με λευκό άλογο! Το όνειρο που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν...

Το outfit συμπληρώθηκε από ψηλοτάκουνα πέδιλα που της χάρισαν έξτρα πόντους στιλ. Το παντελόνι της Βίκυς Καγιά είναι ένα κομμάτι που σε προκαλεί να λικνίσεις το σώμα σου, που δίνει κίνηση στο βάδισμα και μπορεί από μόνο του να κλέψει τα βλέμματα.

Η Βίκυ Καγιά χόρεψε στα παρασκήνια της εκπομπής, υποστηρίζοντάς το με μοναδικό τρόπο.

Τα κρόσσια είναι μια από τις hot τάσεις της σεζόν και η παρουσιάστρια φρόντισε να την υιοθετήσει βάζοντας την δική της σφραγίδα.

Κατάφερε να δημιουργήσει ένα sophisticated και ταυτόχρονα «ροκ» και θηλυκό σύνολο.

Δείτε το βίντεο

Το παντελόνι

Βίκυ Καγιά: Αυτό το φόρεμά της είχε «αέρα» γάτας και έκανε την διαφορά! Εσείς θα το φοράγατε;

Αυτό το φόρεμα της Βίκυς Καγιά είχε «αέρα» γάτας και έκανε την διαφορά! Εσείς θα το φοράγατε; Πάντως από εμάς είναι ξεκάθαρο ναι!

Η Βίκυ, με χρόνια πορείας στην μόδα πλέον γράφει τη δική της ιστορία! Η ίδια, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα από δερματίνη με το δικό της στιλ και ύφος και για μια ακόμα φορά, έθεσε τον πήχη πιο ψηλά!

Το δέρμα είναι η τάση του χειμώνα και η Βίκυ Καγιά έδωσε την έναρξη για τη νέα σεζόν! Το όλο look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μποτάκια και sleek μαλλιά. Less is more για την Βίκυ και κάπως έτσι πήρε το 10άρι μας για μια ακόμα φορά! Δείτε το απόλυτο look της Βίκυς Καγιά που μας τρέλανε κανονικά!

Βίκυ Καγιά: Απίστευτο το μαύρο πέδιλο που φόρεσε! Έδωσε 55 ευρώ για να το πάρει αλλά τώρα έχει 30!

Απίστευτο το μαύρο πέδιλο που φόρεσε η Βίκυ Καγιά! Τώρα μπορείς να το βρεις μόνο με 30 ευρώ ενώ εκείνη έδωσε 55 για να το πάρει!

Είναι ακόμη διαθέσιμα και μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ!

Τι κι αν έχουμε δει μόνο το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του GNTM; Η παρουσιάστρια ξεκίνησε ήδη να παραδίδει μαθήματα στιλ. Με ένα κίτρινο σύνολο και ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα η Βίκυ κατάφερε για άλλη μια φορά να αποδείξει πως δικαίως κατέχει τον τίτλο της fashion expert στην Ελλάδα.

GNTM 2: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι 22 παίκτριες που μπήκαν στο σπίτι!'

Βίκυ Καγιά: Απίστευτο το μαύρο πέδιλο που φόρεσε! Ήταν ακριβό αλλά τώρα έχει μόνο 30 ευρώ!

Η Καγιά εμφανίζεται λοιπόν στο τρέιλερ, φορώντας ένα one-shoulder top συνδυασμένο με μια midi φούστα ακριβώς στην ίδια κίτρινη απόχρωση. Το outfit της ολοκληρώνουν ένα ζευγάρι μαύρα ψηλά πέδιλα τα οποία φέρουν την υπογραφή του ελληνικού brand Migato.

Το συγκεκριμένο σχέδιο ξεχωρίζει χάρη στην διαφάνεια που διαθέτει στο μπροστινό μέρος, μια τάση που είδαμε να κυριαρχεί πολύ αυτές τις σεζόν. Μπορείς να τα αποκτήσεις μέσω του e-shop του καταστήματος εδώ και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή αφού είναι σε έκπτωση και κοστίζουν μόνο 30 ευρώ.

Βίκυ Καγιά: Απίστευτο το μαύρο πέδιλο που φόρεσε! Ήταν ακριβό αλλά τώρα έχει μόνο 30 ευρώ!

Βίκυ Καγιά: Αυτό το ασημί πέδιλό της, το θέλουμε όλες! Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ!

Αυτό το ασημί πέδιλο της Βίκυς Καγιά, το θέλουμε όλες και κοστίζει κάτω από 30 ευρώ! Εσύ, ακόμα να το αποκτήσεις;

Είναι μοδάτο, εύκολο στο περπάτημα αφού δεν έχει πολύ ψηλό τακούνι και σε έκπτωση! Μάλιστα η ίδια, το φόρεσε στα γυρίσματα του GNTM, από το οποίο ήδη σου έχουμε μεταφέρει παρασκήνιο...

Η κούκλα Βίκυ Καγιά, σαν γνήσια fashionista δεν φοβάται να πειραματιστεί και βγαίνει νικήτρια! Η παρουσιάστρια, συνδύασε τα ασημί πεδιλά της με πράσινο φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Εμείς τα εντοπίσαμε στα migato και κοστίζουν 29 ευρώ... Δείτε το σχετικό βίντεο: