Κωνσταντίνου και Ελένης: Η θεία «Φιλιώ» μεγάλωσε και δεν την γνωρίζατε στο δρόμο! Ντοκουμέντο...

Δείτε πώς είναι σήμερα και θα πάθετε σοκ!

Η θεία «Φιλιώ» από το Κωνσταντίνου και Ελένης μεγάλωσε και δεν την γνωρίζατε στο δρόμο! Ντοκουμέντο με το πώς είναι σήμερα!

Η Κατερίνα Γιουλάκη έγινε διάσημη όταν υποδύθηκε την Κατερίνα Σοφιανού στη σειρά του Δαλιανίδη "Το ρετιρέ" το οποίο προβάλλεται μέχρι σήμερα από το MEGA αλλά και από το Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου υποδύθηκε την θεία Φιλιώ που τους... φίλιωνε όλους!

Expand player

Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός από τη δεκαετία του '60. Έπαιξε στις ταινίες "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη", "Παπατρέχας", "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης", "Οι γαμπροί της ευτυχίας" και πολλές ακόμη. Σήμερα, είναι 81 ετών και έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά είναι πάντα στο πλευρό των συναδέλφων της.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το μυστικό της σειράς που έκρυψαν από τη δημοσιότητα! Αποκάλυψη τώρα!

Ωστόσο, πρόσφατα στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για «Το Σπίτι του Ηθοποιού» έκανε δημόσια εμφάνιση και μας άφησε άφωνους! Η ίδια, έχει σκουρύνει τα μαλλιά της και έχει αλλάξει αρκετά, παραμένει όμως πάντα κομψή... Δείτε την:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την μητέρα του "Χρυσάνθεμου" την θυμάστε; Μεγάλωσε και έτσι είναι το πρόσωπο της σήμερα!

Την μητέρα του "Χρυσάνθεμου" από το Κωνσταντίνου και Ελένης την θυμάστε; Μεγάλωσε έτσι είναι το πρόσωπο της ηθοποιού σήμερα.

Όλοι θυμόμαστε το επεισόδιο με την μπέμπα που άφησαν οι φίλοι της "Βλαχάκη" για να προστατεύσουν τους Κορμοράνους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγαπήσει το παιδί σαν δικό της και να μην θέλει να τους το επιστρέψει.

Σήμερα, η ηθοποιός είναι αγνώριστη. Εκτός του ότι έχει συνεχίζει την υποκριτική, έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχει δει επιτυχία.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το "Νάσο" που λάτρευε τους Ζέπελιν τον θυμάστε; Ο ξαφνικός θάνατος του, τους είχε "παγώσει" όλους!

Στο πρόσωπο ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων έχει αλλάξει πολύ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η προκλητική σκηνή που δεν έδειξε ποτέ ξανά ο ΑΝΤ1! Ελένη και Πέγκυ είχαν δώσει «καυτό» φιλί στο στόμα! (βίντεο)

Κωνσταντίνου και Ελένης: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα παίρνει ο "Μάνθος Φουστάνος" για κάθε επανάληψη!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr