Κωνσταντίνου και Ελένης: Η προκλητική σκηνή που δεν έδειξε ποτέ ξανά ο ΑΝΤ1! Ελένη και Πέγκυ είχαν δώσει «καυτό» φιλί στο στόμα! (βίντεο)

Η «απαγορευμένη» σκηνή δεν έπαιξε ποτέ ξανά!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η προκλητική σκηνή που δεν έδειξε ποτέ ξανά ο ΑΝΤ1! Ελένη και Πέγκυ είχαν δώσει «καυτό» φιλί στο στόμα! (βίντεο)

Στη σειρά του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνου και Ελένης υπάρχει μία προκλητική σκηνή που πλέον έχει κοπεί από τις επαναλήψεις των επεισοδίων και αφορά το «καυτό» φιλί στο στόμα ανάμεσα στην Ελένη και στην Πέγκυ!

Το θυμάστε; Διαβάστε παρακάτω...

Το Κωνσταντίνου και Ελένης το έχουμε δει άπειρες φορές σε επαναλήψεις από τον ΑΝΤ1, όμως το σίριαλ δεν το βαριέσαι με τίποτα.

Ωστόσο κάποιες σκηνές έχουν «κοπέι», προκειμένου το σίριαλ να μπορεί να παίζει τις μεσημεριανές ώρες, ενώ τα δεδομένα στο ΕΣΡ έχουν αλλάξει από το μακρινό 1998, όταν και πρωτοέπαιξε η σειρά.

Μία από τις «απαγορευμένες» σκηνές είναι και το φιλί στο στόμα που είχε δώσει η Ελένη με την Πέγκυ!

Δείτε το!

To «Χρυσάνθεμο» από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα! Δείτε εδώ:

Θυμάστε το "Χρυσάνθεμο" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα παίρνει ο "Μάνθος Φουστάνος" για κάθε επανάληψη!

Αδιανόητο περιστατικό αυτό που αποκάλυψε ο Μάνθος Φουστάνος ή στην πραγματικότητα Βασίλης Κούκουρας για τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά.

«Είναι απορίας άξιο γιατί πάει ακόμα τόσο καλά το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Από την μια παίρνω μια "παγωνίαση", αλλά από την άλλη δεν μου αρέσει που έχουν βγει τόσα νέα και καλά σήριαλ, τόσοι νέοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες και δεν αρέσουν στον κόσμο. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να δώσω μια συνέντευξη και να μην με ρωτήσουν για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου, γιατί έχω κάνει απίστευτα πράγματα στο θέατρο και όπου τα λέω με κοιτάνε άναυδοι. Θεωρώ ότι ακόμα δουλεύω για να πετάξω από πάνω μου τον Μάνθο Φουστάνο», δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ο γνωστός ηθοποιός.

Ενώ, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα λεφτά παίρνει για κάθε επανάληψη του επεισοδίου και πάθαμε σοκ!

Κρατηθείτε... τα χρήματα δεν ξεπερνούν τα... 80 λεπτά!

undefined

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr