Νίκος Μουτσινάς: Είχε βγει στην τηλεόραση και είχε μιλήσει για την πρώην... γυναίκα του - «Έχει τελειώσει ο γάμος...»!

Η χιουμοριστική δήλωση για την σχέση του με την Καινούργιου!

Για την πρώην... γυναίκα του είχε μιλήσει ο Νίκος Μουτσινάς όταν είχε βγει στην τηλεόραση για συνέντευξη. «Έχει τελειώσει ο γάμος...», είχε πει μεταξύ άλλων. Ο παρουσιαστής ως πρώην γυναίκα είχε αναφέρει την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία τους συνδέσει χρόνια φιλία, καθώς ήταν και παλιοί συνεργάτες.

Την κριτική που ασκεί κατά καιρούς, η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους», είχε κληθεί να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς, όταν το 2016 είχε βρεθεί καλεσμένος στο Πρωινό.

Expand player

«Δεν ήθελα να συνεργαστώ με τους ίδιους ανθρώπους. Τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Δηλαδή είναι τόσο κακό; Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Ούτε με την αρχισυντάκτρια ήθελα να ξαναδουλέψω. Ούτε με τη Μαρία ήθελα να ξαναδουλέψω. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Πολύ δύσκολα!», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στην ίδια τηλεοπτική παρέα.

Σε συνέντευξη του στο «Πρωινό», ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με χιούμορ στην παρουσιάστρια: «Η Κατερίνα κάνει σαν την πρώην γυναίκα, έχει τελειώσει ο γάμος, έχει προχωρήσει την ζωή της, γιατί την έχει προχωρήσει επαγγελματικά τη ζωή της. Αλλά την εκνευρίζει που ο ''πρώην'' θα συνεχίσει τη ζωή του».

Πριν φύγετε, να σας υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς μετακόμισε και το γραφείο του νέου του σπιτιού, θα σας εντυπωσιάσει.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη του αγάπη! Ντοκουμέντο από έξοδο τους!

Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη αγάπη του Νίκου Μουτσινά. Υπάρχει ντοκουμέντο από έξοδο τους για τα γενέθλια της σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο παρουσιαστής έχοντας σταματήσει το Καλό Μεσημεράκι λόγω εορτών, περνάει τον περισσότερο χρόνο με τους φίλους του, τους οποίους και λατρεύει.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη είχε τα γενέθλια της και ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι της, αφού της έχει μεγάλη αδυναμία και είναι η μεγάλη του αγάπη. Μάλιστα, μαζί είχαν περάσει και τις διακοπές στην Κρήτη.

Στο Instagram ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από το πάρτι που έκαναν για να το γιορτάσουν.

Νίκος Μουτσινάς: Δηλώνει ερωτευμένος! Η παντοτινή του «σχέση» και η μεγάλη του αγάπη!

Δηλώνει ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς! Η παντοτινή του «σχέση» και η μεγάλη του αγάπη σε φωτογραφία μέσα από το σπίτι του!

Το φιλί μας τρέλανε και ο Νίκος έκανε την πιο μεγάλη εξομολόγηση! Ο ίδιος, είναι φοβερά φιλόζωος και έχει όχι ένα, αλλά 2 σκυλάκια!

Ο Τρίκι και ο Άντυ είναι τα παιδιά του και η πιο μεγάλη.... σχέση του παρουσιαστή. Ο Νίκος Μουτσινάς, πάντα χαλαρώνει με τους σκύλους του και όπως έχει δηλώσει είναι το καταφύγιο του στις δύσκολες στιγμές. Όσο για τον κούκλο της φωτογραφίας; Ο παρουσιαστής τον φίλησε και σε ανάρτηση στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: «Δηλώνω ερωτευμένος...» Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Πάντως τώρα που θα λείψει από τον ΣΚΑΙ για 10 μέρες.. θα τον απολαύσει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: "Βόμβα" έσκασε σήμερα στον ΣΚΑΙ! Τα νούμερα τηλεθέασης προκάλεσαν πανικό...

Νίκος Μουτσινάς: Πήγε στα μπουζούκια και όλοι κοίταγαν τη γυναίκα που είχε δίπλα του! Δείτε το πρόσωπό της!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr