Νίκος Μουτσινάς: Πήγε στα μπουζούκια και όλοι κοίταγαν τη γυναίκα που είχε δίπλα του! Δείτε το πρόσωπό της!

Το γλέντησαν μέχρι το πρωί!

Νίκος Μουτσινάς: Πήγε στα μπουζούκια και όλοι κοίταγαν τη γυναίκα που είχε δίπλα του! Δείτε το πρόσωπό της!

Ο Νίκος Μουτσινάς διασκέδασε στα μπουζούκια μαζί με μεγάλη παρέα, ωστόσο όλοι κοίταζαν τη γυναίκα που πήγε και έκατσε δίπλα του! Μόλις δείτε το πρόσωπό της θα καταλάβετε γιατί!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εκμεταλλεύεται τις διακοπές των γιορτών για να περάσει χρόνο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι, χθες βράδυ βρέθηκε στο κέντρο όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο και είχε μαζί του εκλεκτή παρέα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς ήταν μαζί με την Μαρία Σολωμού, την Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά και την Ματίνα Νικολάου.

Φυσικά τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην αγαπημένη «Βάνια» η οποία κάνει καθημερινά πάταγο στο πλευρό του παρουσιαστή στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», αλλά και στην παράσταση «Βερβερίτσα», και μάλιστα, μίλησε για τον φίλο της με τα καλύτερα λόγια.

μουτσινάς μπουζούκια
Μουτσινάς γυναίκα

Νίκος Μουτσινάς: Ήταν με γυναίκα μέσα στο καμαρίνι του! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι!

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν με γυναίκα μέσα στο καμαρίνι του! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι, αφού οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι!

Ο Νίκος Μουτσινάς, εκτός από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, κάνει και θέατρο! Φέτος, τον βλέπουμε στην Βερβερίτσα θεατρικά και αν και έχει αρκετές υποχρεώσεις, είναι πολύ ενεργός στα social media.

Στο Instagram λοιπόν, ο ίδιος πόζαρε μαζί με μια γυναίκα η οποία τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του. Στα διαλείμματα της Βερβερίτσας ο Νίκος Μουτσινάς, είχε μαζί του την αγαπημένη μας Βάνια και θέλοντας να χαλαρώσουν. έβγαλαν και μαι φωτογραφία!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να σας θυμίσουμε και τον λόγο που η Μαρία Σολωμού δεν είναι και φέτος μαζί του...

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που τον άφησε «κάγκελο»! Η αδιανόητη συζήτηση τους!

Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που άφησε «κάγκελο» τον Νίκο Μουτσινάς σήμερα στην εκπομπή του. Η αδιανόητη συζήτηση που είχαν στο πλατό.

Ο παρουσιαστής και σήμερα υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» ένα αγαπημένο πρόσωπο από τον χώρο της showbiz.

Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου με την οποία είχαν μια αδιανόητη συζήτηση. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς την ρωτούσε για την προσωπική της ζωή και εκείνη άλλαζε συνεχώς την συζήτηση.

Αποτέλεσμα o παρουσιαστής να μείνει «κάγκελο» με την ηθοποιό να λέει «Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι λέω μερικές φορές».

Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε το ατύχημα που είχε χθες στο πλατό της εκπομπής η Βάνια.