Μαρία Σολωμού: «Έσπασε» την σιωπή της για την «Βερβερίτσα»! Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε...

Τι συνέβη;

Μαρία Σολωμού: «Έσπασε» την σιωπή της για την «Βερβερίτσα»! Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε...

Την σιωπή της «έσπασε» η Μαρία Σολωμού και μίλησε για τον λόγο που έφυγε από την «Βερβερίτσα», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Μουτσινάς.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και την ρώτησε για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση.

Μαρία Σολωμού: Η αποκάλυψη για την υγεία της - «Είμαι αδύναμη...»!

«Με τον Νίκο περάσαμε μια χρονιά σούπερ και ένα καλοκαίρι που συνδυάσαμε τις διακοπές με τη δουλειά. Το θέμα ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή, νωρίς σχετικά ότι αφού θα πάμε και περιοδεία δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη 2-3 φορές. Κάποια στιγμή μου λέει, επειδή ήμουν η μόνη που είχα προτάσεις για δουλειές και έλεγα όχι, «Μαρία, επειδή έχω αγχωθεί και φοβάμαι, μπορεί να μην το κάνω και να μείνεις χωρίς δουλειά. Δε θέλω να μείνεις χωρίς δουλειά από εμένα. Σε παρακαλώ κλείσε κάτι κι αν το κάνω δεν πειράζει αν δεν είσαι». Έτσι έγινε» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Μαρία Σολωμού: «Έδωσε» στεγνά το Νίκο Μουτσινά! «Για αυτό έφυγα από την Βερβερίτσα»!

Η Μαρία Σολωμού «έδωσε» στεγνά το Νίκο Μουτσινά! «Για αυτό έφυγα από την Βερβερίτσα» ανέφερε και έλυσε την απορία που είχαμε όλοι!

Η ίδια, βρέθηκε τη Δευτέρα στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση Βερβερίτσα, στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

Νίκος Μουτσινάς: Έχασε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση για πολύ λίγο! Ποιος του την "έκλεψε";

«Δεν αποφάσισα να φύγω. Θα σου πω τι έγινε. Το συζητούσαμε τον χειμώνα να πάει και του χρόνου, επειδή βλέπαμε πως πάει πολύ καλά. Ο Νίκος είπε ναι, θα πάει και του χρόνου. Οπότε άρχιζα να απορρίπτω προτάσεις. Στην πορεία μου είπε πως δεν θα το πάει του χρόνου. Μετά από έναν μήνα μου είπε πως θα το πάει και του χρόνου. Κάποια στιγμή μου είπε πως επειδή δεν του έρχεται και δεν θέλει να μείνω χωρίς δουλειά, να κάνω την δουλειά που μου πρότειναν αν με ενδιαφέρει. Είχα απορρίψει ήδη δυο δουλειές. Μου είπε πως θα βρει μια λύση και έτσι έκλεισα την επόμενη δουλειά» είπε η Μαρία Σολωμού, αποκαλύπτοντας έτσι τον λόγο της αποχώρησής της.