Νίκος Μουτσινάς: Η «γυναίκα» του είχε ατύχημα! Μπέρδεψε τα πόδια της και την είπε «κατσαρίδα»!

Δείτε το πρόσωπό της!

Νίκος Μουτσινάς: Η «γυναίκα» του είχε ατύχημα! Μπέρδεψε τα πόδια της και την είπε «κατσαρίδα»!

Η «γυναίκα» του Νίκου Μουτσινά είχε ατύχημα! Μπέρδεψε τα πόδια της και την είπε «κατσαρίδα», κάγκελο με τα όσα αποκάλυψε η ίδια!

Αδιανόητο περιστατικό και φυσικά σας το έχουμε όλο αναλυτικά! Τι συνέβη;

Η ίδια, είπε μεταξύ άλλων: “Στην πρεμιέρα μας στη “Βερβερίτσα”, όταν κάνω ένα χορευτικό, μπέρδεψα τα πόδια μου και έπεσα τούμπα! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, αν και δεν το κατάλαβε κανείς. Νόμιζαν ότι ήταν μέσα στο έργο. Έπεσα, όμως, τούμπα κανονική!”

“Έχω φάει και σε δράμα τούμπα” πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Ματίνα Νικολάου. “Στην Επίδαυρο. Έτσι όπως έτρεχα, έπεσα τούμπα στη μέση της ορχήστρας και μετά σερνόμουν για να πάω στη θέση μου και να μην χαλάσει το σχήμα. Έσπασα και το δάχτυλο μου! Η αλήθεια είναι πως έχω σπάσει πόδι σε παράσταση, έχω σπάσει δάχτυλο, έχω πέσει από σκαλιά. Είχα κάποια ατυχήματα σε παραστάσεις είναι η αλήθεια. Ζω όμως” συμπλήρωσε με χιούμορ η τηλεοπτική “Βάνια”.

“Ο Νίκος Μουτσινάς με λέει κατσαρίδα” αποκάλυψε με χαμόγελο η γυναίκα που έχει στο πλευρό του ο Νίκος Μουτσινάς και στον ΣΚΑΙ αλλά και στο θέατρο και μάλιστα σαρώνουν σε τηλεθέαση!

Νίκος Μουτσινάς: Ήταν με γυναίκα μέσα στο καμαρίνι του! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι!

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν με γυναίκα μέσα στο καμαρίνι του! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι, αφού οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι!

Ο Νίκος Μουτσινάς, εκτός από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, κάνει και θέατρο! Φέτος, τον βλέπουμε στην Βερβερίτσα θεατρικά και αν και έχει αρκετές υποχρεώσεις, είναι πολύ ενεργός στα social media.

Στο Instagram λοιπόν, ο ίδιος πόζαρε μαζί με μια γυναίκα η οποία τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του. Στα διαλείμματα της Βερβερίτσας ο Νίκος Μουτσινάς, είχε μαζί του την αγαπημένη μας Βάνια και θέλοντας να χαλαρώσουν. έβγαλαν και μαι φωτογραφία!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να σας θυμίσουμε και τον λόγο που η Μαρία Σολωμού δεν είναι και φέτος μαζί του...