Κωνσταντίνου και Ελένης: Η «Βλαχάκη» δεν ήθελε με τίποτα την «Ματίνα»! Στη φόρα η «κόντρα» 20 χρόνια μετά!

Ο Χάρης Ρώμας την έδωσε κανονικά!

Η «Βλαχάκη» δεν ήθελε με τίποτα την «Ματίνα» από το Κωνσταντίνου και Ελένης! Στη φόρα η «κόντρα» 20 χρόνια μετά και σίγουρα αυτο δεν το ξέρατε!

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο DownTown και αποκάλυψε για πρώτη φορά παρασκήνια από την θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Expand player

Συγκεκριμένα, ο Ρώμας αποκάλυψε πως η Ελένη Ράντου είχε ζητήσει να έχει λόγο στη διαδικασία και πως είχαν διαφωνίες στην επιλογή των υπολοίπων προσώπων του καστ.

Μάλιστα η Ελένη δεν ήθελε με τίποτα τον Βασίλη Κούκουρα που σάρωσε ως Μάνθος με τις «μοναδικές του αγάπες» αλλά σε αυτή την περίπτωση ο Χάρης Ρώμας αναφέρει χαρακτηριστικά, πως… πάτησε πόδι. Και έκανε καλά όπως αποδείχτηκε.

«Η Ελένη μου ζήτησε να έχει λόγο σε όλη τη διαδικασία. Να μην παίζει απλώς. Το δεχτήκαμε γιατί ήταν πολύ ουσιαστικός παράγοντας επιτυχίας. Άλλωστε, είναι και ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να του πεις «όχι».

Στο καστ αποφασίζαμε και οι τρεις. Δηλαδή εγώ, η Ελένη και η Άννα Χατζησοφιά. Πολλές φορές διαφωνούσαμε. Συμφωνήσαμε απόλυτα όμως στη Μαρία Λεκάκη και με αυτό το σίριαλ έκανε καριέρα. Έγινε η Γκαρσόνα Βου όλης της Ελλάδας. Και αμέσως μετά έγινε πρωταγωνίστρια στην Νταντά. Σε οντισιόν επίσης ανακαλύψαμε και την Καλλιρόη Μυριαγκού που έπαιξε τη Ματίνα Μανταρινάκη, που τη φώναζαν Ταπεινό Χαμομηλάκι. Εγώ ενθουσιάστηκα. Η Ελένη, η Άννα και ο σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς δεν την ήθελαν. Οι οντισιόν της ήταν πολύ κακές, αλλά εγώ έβλεπα πως μπορούσε αυτό το κάπως ατσούμπαλο πλάσμα να δημιουργήσει ένα ρόλο. Μου είπε ο σκηνοθέτης: «Θα καταστραφείς αν τη φέρεις». Ευτυχώς, δεν τον άκουσα.

Η μόνη μεγάλη διαφωνία στο καστ που είχαμε με την Ελένη ήταν για τον Βασίλη Κούκουρα. Δεν τον ήθελε καθόλου κι εκεί εγώ πάτησα πόδι και είπα «θα τον πάρουμε». Και έκανε μοναδική επιτυχία. Αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφωνία με την Ελένη. Το λέω για πρώτη φορά ανοιχτά, γιατί όλα έχουν λυθεί και δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις», αποκαλύπτει ο Χάρης Ρώμας.

Έχετε δει πώς είναι σήμερα ο θείος... Τζώνυ από την σειρά;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Κατακουζηνός έβγαλε «μαχαίρι» στη Βλαχάκη! «Έχασα λεφτά εξαιτίας της γιατί....»

Ο Κατακουζηνός έβγαλε «μαχαίρι» στη Βλαχάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης! «Έχασα λεφτά εξαιτίας της γιατί....» λέει και μας άφησε κάγκελο!

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε ο Χάρης Ρώμας και μίλησε για την Ελένη Ράντου με την οποία τους συνδέει η αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Ράντου για το ενδεχόμενο επαναφοράς του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια, λέγοντας ότι είναι ένας ρόλος που δεν θα μπορούσε να τον κάνει σήμερα, ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε, αναφέροντας τα εξής:

«Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν την ακούω. Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δεν θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους. Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ. Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης. άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δεν θέλω, μου θυμίζει…» κλπ. Πολύ καλά κάνει και δεν θέλει, εμείς κάνουμε το Καφέ με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.

Δεν σου λέω ότι θέλω να κάνω όλες τις σειρές μου. Ας πούμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν θα το έκανα. Μου το πρότειναν και δεν το συζητήσαμε καν με την Ελένη. Ως προς αυτό είμαι πολύ κοντά με τη δική της άποψη γιατί αυτή η σειρά είχε μια τρέλα όταν την κάναμε, σαν να ζούσαμε μια πενταήμερη εκδρομή. Αυτό ως 20 χρόνια μεγαλύτερη μου φαίνεται κι εμένα ότι θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό και κουρασμένοι οι ήρωες για να έχουν αυτού του είδους τα κέφια.

Η Ελένη Ράντου μου είχε πει όταν κάναμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Χάρη δεν πρέπει να το συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά γιατί θα μείνουμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα», παρότι μας διπλασίαζαν το κασέ για άλλη μια φορά. Και μείναμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα και δεν τα πήραμε. Οπότε δεν την ξανακούω. Με επηρέασε τότε πάρα πολύ».

Έχετε δει και το καταραμένο επεισόδιο με τις 2.000.000 προβολές;

Εξωπραγματικό! Η «Ματίνα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» χωρίς ρούχα! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Φωτογραφία - ντοκουμέντο της "Ματίνας" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" χωρίς ρούχα! Εξωπραγματικό αλλά... συνέβη! Είστε έτοιμοι;

Eίκοσι ένα χρόνια μετράμε από την πρεμιέρα του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μέχρι σήμερα τους ηθοποιούς «κυνηγούν» οι ρόλοι τους στην επιτυχημένη σειρά Ρώμα – Χατζησοφιά.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού υπήρξε από εκείνους που συνδέθηκαν άρρηκτα με τον χαρακτήρα που υποδύθηκαν, με την τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη να αποτελεί σήμα κατατεθέν του σήριαλ του ΑΝΤ1.

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Τα δέκα τραγικά που έγιναν στην σειρά και δεν παρατήρησε κανείς! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός που την υποδύθηκε ουδεμία σχέση είχε με τον χαρακτήρα αυτό, με την Καλλιρόη να αποδεικνύεται ιδιαιτέρως τολμηρή και «εναλλακτική« φιγούρα. Τρανή απόδειξη, το «ναι» που είπε το 2012 στο να φωτογραφηθεί ολόγυμvη στην ταράτσα του σπιτιού της για το Naked City.

Για καλό σκοπό, φυσικά και όχι μόνη της μιας στη φωτογράφιση συμμετείχαν πολλές διάσημες Ελληνίδες. Οι φωτογραφίες δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν στο ίδρυμα «Πίστη» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ιδού η τηλεοπτική Ματίνα στην πιο «ακατάλληλη» φωτογράφισή της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα 5 επεισόδια "φάντασμα" της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Έχουν παίξει μόνο μία φορά...

Ο "Κατακουζηνός" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" έχει... παίξει και σε άλλη σειρά του Χάρη Ρώμα! Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς...

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr