Κωνσταντίνου και Ελένης: Δημοσιεύτηκε η καταγωγή της «Ματίνας»! Από που είναι τελικά;

Δε γεννήθηκε στην Αθήνα! Αδιανόητο!

Δημοσιεύτηκε η καταγωγή της «Ματίνας» από το Κωνσταντίνου και Ελένης! Από που είναι τελικά; Σίγουρα δεν θα το βρείτε!

Μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Μόλις τελείωσε το σχολείο, επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Βεάκη το 1994.

Expand player

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση - αλλά και αυτή που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό - ήταν μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης, που προβλήθηκε τις σεζόν 1998-2000, με το ρόλο της ευαίσθητης Ματίνας Μανταρινάκη. Το σενάριο της σειράς έγραψαν οι Χάρης Ρώμας & Άννα Χατζησοφιά, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κώστας Λυχναράς. Ύστερα πρωταγωνίστησε σε αρκετές ακόμη σειρές, με πιο γνωστή την Νταντά, που προβλήθηκε από το Mega Channel, τις σεζόν 2003-2005.

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού (Χίος, 19 Οκτωβρίου 1972) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή από το ρόλο της Ματίνας που ενσάρκωσε στην τηλεοπτική σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Δείτε και την... Ράνια που είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο πατέρας της "Ματίνας Μανταρινάκη" πέθανε και δεν το θυμάται κανείς! Η "Βλαχάκη" τον λάτρευε!

Ο πατέρας της "Ματίνας Μανταρινάκη" στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης πέθανε πριν από πολλά χρόνια και δεν το θυμάται κανείς. Η "Βλαχάκη" τον λάτρευε σαν δικό της πατέρα.

Στην σειρά ο ηθοποιός Γιώργος Βελέντζας υποδυόταν τον μπαμπά της "Ματίνας" ο οποίος λόγω ηλικίας δεν θυμόταν ούτε τι έτος είχαν.

Μάλιστα, το επεισόδιο όπου ο "Κωνσταντίνος" και η "Ελένη" τον φιλοξενούσαν στο σπίτι τους είχε δει μεγάλη επιτυχία, αφού εκεί είπε ο "Κατακουζηνός" την επική ατάκα «δεν βρήκα κουκούλες. βρήκα σακούλεν».

Ο Γιώργος Βελέντζας χθες από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, έχοντας στο πλευρό του τον μονάκριβο γιο του Θανάση. Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους «καρατερίστες» της μεγάλης γενιάς των Ελλήνων ηθοποιών και μεγαλούργησε σε περισσότερες από 209 ταινίες, τους τελευταίους μήνες πριν πεθάνει ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι.

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός θάνατος που δεν πρόκειται να θυμάσαι. Το 2006 πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο ακόμη ένα αγαπημένο όνομα της σειράς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον έτρεμε η «Βλαχάκη»! Κάθε φορά που έβλεπε αυτόν τον άνδρα γινόταν κόκκινη! Δείτε το πρόσωπό του…

Κωνσταντίνου και Ελένης: Κι όμως η «Βλαχάκη» δεν σπούδασε ηθοποιός! Ήταν να γίνει...

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr