Τα φιλαράκια: Αυτά τα επεισόδια δε θα προβάλλονταν ποτέ! Τι ρόλο έπαιξε η Phoebe σε αυτήν την υπόθεση;

Αποκάλυψη τώρα!

Δε θα προβάλλονταν ποτέ αυτά τα επεισόδια της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Σε αυτήν την υπόθεση τι ρόλο έπαιξε η Phoebe;

Η συγκεκριμένη σειρά έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη σε παγκόσμιο βαθμό και παίζεται μέχρι και σήμερα μέσα από την συχνότητα του Star, στην Ελλάδα!

Expand player

Σχεδόν καθημερινά ανακαλύπτουμε πράγματα για «Τα Φιλαράκια», που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και μας εξάπτει όλο και περισσότερο την περιέργεια να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε κι άλλα πράγματα για αυτή.

Αυτή την φορά λοιπόν μάθαμε ότι η Phoebe δεν ήταν στο σενάριο να μείνει έγκυος, αλλά όταν η Lisa Kudrow κυοφορούσε, κάπως έπρεπε να ενσωματωθεί στην ιστορία της Phoebe.

Επομένως, όλα τα επεισόδια που είδαμε την Φοίβη να είναι έγκυος δε θα τα βλέπαμε ποτέ στην πραγματικότητα βάση αρχικού σεναρίου!

Επίσης, η Phoebe Buffay έκανε πλαστική στο πρόσωπο και δεν το γνώριζε κανείς!

Τα Φιλαράκια: «Έσκασε» 15 χρόνια μετά! Λύθηκε το μυστήριο για την "σχέση" της Φοίβης και του Τζόι!

15 χρόνια μετά από το τέλος της αγαπημένης σειρά «Τα φιλαράκια» λύθηκε το μυστήριο για την "σχέση" της Φοίβης και του Τζόι με την είδηση που «έσκασε»!

Η κωμική σειρά έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα, αφού για χρόνια την παρακολουθούσαμε από το κανάλι του Star και συνεχίζει να την προβάλλει ο σταθμός και μάλιστα σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!

Οι ιστορίες των έξι πρωταγωνιστών έχουν επηρεάσει εκατομμύρια θεατές και πολλοί από αυτούς περίμεναν τον Τζόι και την Φοίβη να καταλήξουν μαζί! Κάτι που δεν είδαμε ποτέ να γίνεται δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο ερωτηματικό.

Ο σεναριογράφος της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν αποκάλυψε τον λόγο που δεν τους είδαμε ποτέ μαζί αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλα θα ήταν πολύ ξεκάθαρα και πολύ ολοκληρωμένα. Όταν ο στόχος σου είναι να κρατήσεις τις ιστορίες των χαρακτήρων μαζί, θα ήταν πολύ εύκολο να πάρεις αυτόν τον δρόμο και νομίζω πως όλοι καταλάβαμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος».

Μάλιστα, εχθές αποκαλύφθηκε μια ιστορία για την σειρά που έμεινε κρυφή από την δημοσιότητα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα φιλαράκια: Το λάθος που δεν κατάλαβε ποτέ κανείς! Φωτογραφία απόδειξη!

Τα Φιλαράκια: Το τραγούδι της «Phoebe» είχε γίνει viral! Έδωσε το όνομα του σε άλλη σειρά!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr