Τα Φιλαράκια: Το τραγούδι της «Phoebe» είχε γίνει viral! Έδωσε το όνομα του σε άλλη σειρά!

Ο λόγος για την...

Τα Φιλαράκια: Το τραγούδι της «Phoebe» είχε γίνει viral! Έδωσε το όνομα του σε άλλη σειρά!

Το καλύτερο τραγούδι της «Phoebe» από τη σειρά «Τα Φιλαράκια» έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά από την πρώτη του κυκλοφορία! Μάλιστα, μετά από λίγο καιρό, έδωσε το όνομά του και σε μία άλλη σειρά!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χιλιοτραγουδήσει το «Smelly Cat» και έχουν απολαύσει ακόμα μία "τρελή" ερμηνεία της αγαπημένης Phoebe!

Το Smelly Cat μάλιστα έγινε τόσο viral που ενέπνευσε τον τίτλο μίας πορτογαλική σειράς, η οποία ονομάστηκε "Gato Fedorento" που είναι η μετάφραση του Smelly Cat.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό πως η καρέκλα της Phoebe "έτρεμε και κινδύνευσε να χάσει τη δουλειά της!

Φιλαράκια σειρά

"Τα Φιλαράκια": Η Phoebe Buffay έκανε πλαστική στο πρόσωπο! Δεν το γνώριζε κανείς!

Αποκάλυψη "βόμβα" για την Phoebe Buffay από την αγαπημένη σειρά "Τα Φιλαράκια"! Έκανε πλαστική στο πρόσωπο και δεν το γνώριζε κανείς! Τι πείραξε;

Η Λίζα Βάλερι Κούντροου (Lisa Valerie Kudrow, 30 Ιουλίου 1963) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός.

Είναι περισσότερο γνωστή από τον ρόλο της Φοίβη Μπουφέ στην σειρά Τα Φιλαράκια (Friends), για τον οποίο έχει κερδίσει αρκετά βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα βραβείο Έμμυ και δύο Screen Actors Guild Awards. Στον κινηματογράφο, έχει παίξει στις ταινίες Ρόμι και Μισέλ (Romy and Michele's High School Reunion[3], 1997), Ανάλυσέ Το (Analyze This, 1999), Ο Γιατρός Ξανατρελάθηκε (Dr. Dolittle 2, 2001), Τα Πάντα για τον Έρωτα (Happy Endings, 2005), Υ.Γ. Σ' Αγαπώ (P.S. I Love You, 2007), Κάντε στην Μπάντα (Bandslam, 2009), Ξενοδοχείο για Σκύλους (Hotel for Dogs, 2009) και Εύκολη... Κατά Λάθος (Easy A, 2010).

Η Λίζα Κούντροου γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια στις 30 Ιουλίου, 1963. Οι γονείς της είναι η Νέντρα Στέρν (γεννήθηκε το 1934) και ο Λι Ν.Κούντροου (γεννήθηκε το 1933). Η Λίζα έχει δυο μεγαλύτερα αδέρφια, την Χελένα Μάρλα (γεννήθηκε το 1955) και τον γνωστό νευρολόγο στην Σάντα Μόνικα, Ντείβιντ Β. Κούντροου (γεννήθηκε το 1957). Στο οικογενειακό της δέντρο παρατηρούμε ότι οι πρόγονοι της είχαν μεταναστεύσει από τη Λευκορωσία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία και την Πολωνία. ή. Οι παππούδες της Λίζα ήταν ο Ντείβιντ Κούντροου (γεννημένος στο Mogilev,Λευκορωσία) και ο Γκερτρούντε Φάρμπερμαν (γεννημένος στην Ilya της Λευκορωσίας επίσης). Η πατρική προγιαγιά της, Μέρα Μόρντεοβιτς, δολοφονήθηκε στην πόλη Ilya, της Λευκορωσίας κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Επιπλέον, η Λίζα υπήρθε μαθήτρια στο Middle School του Portola στην Tarzana της Καλιφόρνια. Το 1979, σε ηλικία 16 ετών, υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική για να μειώσει το μέγεθος της μύτης της.

Φιλαράκια STAR

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της σειράς, πέθανε και ο τηλεοπτικός μπαμπάς της Jennifer Aniston...